Sultan Papağanım deve tabanı Yemiş. Zehirlenir mi?

Kerem Dönmez

Yeni Üye
Merhaba Sultan papağanım. Salonda salık geziyor bütün gün. Bulunduğu yerde deve tabanı da var. Bu zamana kadar hiç ilgilenmiyordu onla. Dışardan eve geldiğimde deve tabanının üzerine konup yapraklarını kemirdiğini gördüm. Baya bir yemiş. Gagası yeşil olmuş. Zehirlenirmi. Ne yapmam lazım. Lütfen yardımcı olur musunuz.

Merhaba Sultan papağanım. Salonda salık geziyor bütün gün. Bulunduğu yerde deve tabanı da var. Bu zamana kadar hiç ilgilenmiyordu onla. Dışardan eve geldiğimde deve tabanının üzerine konup yapraklarını kemirdiğini gördüm. Baya bir yemiş. Gagası yeşil olmuş. Zehirlenirmi. Ne yapmam lazım. Lütfen yardımcı olur musunuz.
İnternette zehirli olduğu yazıyor. Kanatlı(kuş) veya egzotik hayvan kliniğine götürün.

Nöbetçi Eczaneden duphalak alın her ihtimale karşı yarım suluğa 15 damla katarak verin.

siz yine de uzmanlarımızın söylediğini yapın, benim kuşumda devetabanı yemişti daha doğrusu bayagı bi kemirmiş kemirmiş yere atmış. Sonra ben kaldırdım çiçeği mutfağa koydum çok şükür kuşuma bişey olmamıştı umarım sizinkinede olmaz 🙏🏻

Geri