Bilmiroum yaGagası mı kırıldı?
Kan fln akmıyor şuan gaga taşını kemiriyorAlt çenesi kanıyor gibi geldi bana Levent hocanın dediği gibi kanamayı durdurun
Bir yerinde bir sıkıntı yoktu sadece gaga da sıkıntı var sanırım şimdi uyuyor.Başka yerini kanatmis gagasi ile de kaşımıs olabilir baktınız mı iyice her yerine gagasinin kanadigina emin misiniz?
Kanama durduysa bisey olucanı sanmıyorum siz yine de dikkatli olursunuzBir yerinde bir sıkıntı yoktu sadece gaga da sıkıntı var sanırım şimdi uyuyor.
Yardımın için teşekkür ederim. Birde çok kötü bişey olsaydı çığlık fln atardı bildiğim kadarıyla gagasını gıcırdatdi uyuyor şimdide.Kanama durduysa bisey olucanı sanmıyorum siz yine de dikkatli olursunuz
Aynen öyle bir sorunu olsaydı belli ederdi hareketlerinden yem yemesinden falan. Benim kuşumda kuyruğunda ki bir tüyünü kendi çıkarıp kanatmistı kafasında da kan görünce baya korkmuştum sonra kuyruğunu bulunca anlamıştım o yüzden sordum belki başka bir yerinde olabilir diye. Ama bir sorun yoksa yemesinden uyumasına hareketlerinde bir sorun yoktur kanama da durmuş sonuçta.Yardımın için teşekkür ederim. Birde çok kötü bişey olsaydı çığlık fln atardı bildiğim kadarıyla gagasını gıcırdatdi uyuyor şimdide.
@alph şuan uyandım baktım tuneginde duruyor bir sıkıntı yok sanırım. Çok teşekkür ederim yardımlarınız içinDilini kanatmış olma ihtimali var mı? Gagası kanayacak olsa görebileceğimiz bir kırık olurdu. Kanama durduysa endişe edecek bir şey yok.
Şimdi daha net baktım ağzında kan kalmamış ama alt gagasında bir sorun mu var hâlâ çözemedim ağzını açtığı an fotoya çekip atayım size@alph şuan uyandım baktım tuneginde duruyor bir sıkıntı yok sanırım. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için![]()
Gagasında öyle bir sıkıntı gözükmüyor.Sonunda yakaladım
Sıkıntı yok yani değil mi?Gagasında öyle bir sıkıntı gözükmüyor.