Ahmet SARUHAN
Paylaşımcı Üye
kuslarimda tahta tunek var genede tirnaklarini kesmem gerekirmi yani disi kus daha 3 aylik tellerde gezerken tirnaklari takiliyor
kuslarimda tahta tunek var genede tirnaklarini kesmem gerekirmi yani disi kus daha 3 aylik tellerde gezerken tirnaklari takiliyor
bendeki tünekler 14 mm çapında muhabbet kuşlarına özelmiş öyle diyordu aldığım yerTırmaklarını kesmene gerek yok, zaten tünekte gezerken otomatik törpüleniyor.
Tünek çapının doğru olması gerek. Biri 1,5cm. diğeri 1,25cm. çaplarda 2 tünek yeterli olacaktır.
Konu açarken başlığı konun ile ilgili seçmelisin.
bendeki tünekler 14 mm çapında muhabbet kuşlarına özelmiş öyle diyordu aldığım yer
Tırmaklarını kesmene gerek yok, zaten tünekte gezerken otomatik törpüleniyor.
Tünek çapının doğru olması gerek. Biri 1,5cm. diğeri 1,25cm. çaplarda 2 tünek yeterli olacaktır.
Konu açarken başlığı konun ile ilgili seçmelisin.
forumda bir kaç konuda yavru almak için tek tünek olması gerektiği söyleniyorduİki farklı kalınlıkta tünek ayak ve parmak sağlığına iyi geliyormuş.
ayak sağlığı için ben şöyle düşünüyorum tek tünek koyunca zaten kafesin tellerine tutunuyorlar yatay ve dikey teller ve tabanınada iniyorlar geziniyorlar yani tünekle beraber 4 türlü ayakların hareket ettiği yer var 2. bir tüneğe gerek yok gibi yanlışmı düşünüyorum acabaKuşlar birbirleri ile daha çok ilgilenebilsinler, daha samimi olsunlar diye tek tünek takıp şansını deneyenler var. İşe yarayan bir taktik. Ancak kuşlar moda girdilermi 8-10 tünek te koysan fark etmez.
onu bulmak zor ozamanLink yok..
Fuarlarda görmüştüm.