Ne zaman yola çıkacaksınız bir hafta vaktiniz varsa bir çözüm önerebilirimMerhaba. 1 haftalık bi tatil planım var fakat kuşlarımı kimseye bırakmak istemiyorum güvenemem çünkü. Ne yapabilirim
Yanımda götürmem mümkün değil gideceğimiz yer bayağı soğukBen yanımda götürüyorum fakat gergin bi durum. Kuşlar strese girebiliyor seyahatlerde.
2 ay sonra çıkıcaz. Önerinizi dinliyorum buyrun lütfenNe zaman yola çıkacaksınız bir hafta vaktiniz varsa bir çözüm önerebilirim
Gideceğimiz yer hayli soğuk ve trenle gidicez özel araçla gidebilseydik alırdım yanıma aslında bi şekildeKalacağınız yer müsaitse götürebilirsiniz bende sizin gibi güvenmediğim için hep yanımda götürürüm tüm önlemleri alıp çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar
Haklısınız. Sanırım birine bırakmak en doğrusuKuşlarla ilgilenebilecek kuşlardan anlayan yakınınız varsa ona bırakın derim. Çünkü her türlü ihtimali düşünmek lazım. Sadece yemini suyunu vermek değil ki mesele,kafesten artık bunalıp çıkmak isterse ve tellerden kafasını geçirirse ne olacak veya ani gelişen şeyler olursa ne olacak.. O yüzden bir insan gözetiminde kalması iyi olur.
merhaba kuş taşıma cantalarini kullanarak kaşlarınızı cantaya koyabilirsiniz ve evde kullandığı kafesleride yaniniza alarak tatil alaniniza gelince evin rüzgar almayan güneş alan bir odasına koyabilirsiniz.Haklısınız. Sanırım birine bırakmak en doğrusu