Tek göz kapalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cetu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cetu

Meraklı Üye
Dişi kuşumun tek gözü kapalı arada açıyor. 5-6 senelik kuşlarım. Erkek olanın kanadı sakat hiç uçmuyor dişi kuşta uçmaya uçmaya unuttu ilk geldiğinde uçuyordu artık dik bile duramıyor. Yağlanma için sirkeli su kanat hareketleri hatta yürüyüş bile yaptırmaya çalıştım çalışıyorum. Cereside hep böyle. Mantar ilacı kullandım astım ilacı bile kullandım çünkü burun delikleri cere kuruluğundan kapalı gibi duruyor hatta ne zaman banyo koydam hemen ceresini ıslatıyor hapşuruyor tıksırıyor. Birde aşırı asi senelerdir alışmadı koparırcasına ısırıyor. Bir kaç defa yumurta aldım ikisinden boş çıktı. Yaşlandılar diyede korkuma yuvalık koymuyorum. Gözünün kapalı olmasının nedeni ne olabilir? Teşekkürler
Vidyo çektim nasıl eklenir yardımcı olabilirseniz ekleyeceğim

Dişi kuşumun tek gözü kapalı arada açıyor. 5-6 senelik kuşlarım. Erkek olanın kanadı sakat hiç uçmuyor dişi kuşta uçmaya uçmaya unuttu ilk geldiğinde uçuyordu artık dik bile duramıyor. Yağlanma için sirkeli su kanat hareketleri hatta yürüyüş bile yaptırmaya çalıştım çalışıyorum. Cereside hep böyle. Mantar ilacı kullandım astım ilacı bile kullandım çünkü burun delikleri cere kuruluğundan kapalı gibi duruyor hatta ne zaman banyo koydam hemen ceresini ıslatıyor hapşuruyor tıksırıyor. Birde aşırı asi senelerdir alışmadı koparırcasına ısırıyor. Bir kaç defa yumurta aldım ikisinden boş çıktı. Yaşlandılar diyede korkuma yuvalık koymuyorum. Gözünün kapalı olmasının nedeni ne olabilir? Teşekkürler
Vidyo çektim nasıl eklenir yardımcı olabilirseniz ekleyeceğim
Videoyu youtube a koyup link atmanız gerekiyor sanırım. Cereyi de yakından çekip atar mısınız?

Videoyu youtube a koyup link atmanız gerekiyor sanırım. Cereyi de yakından çekip atar mısınız?
Bir üsttü imgur sitesinden uploadlamaya çalıştım üzerine tıklayınca görselin açılıyor vidyo denedim bir denermisiniz

35155648-2AED-4229-BFFA-1E785054171D-min.png
74188390-81E0-4030-AE01-21229CFF1897-min.png
E24587B0-440B-4E2F-913B-39F3BC46B0C4-min.png

Bu da dışkısı hep böyle ishal ilacıda kullandım mantar ilacıda hep bu şekilde etrafında su var yemleri karışık aspur yulaf normal yem ayrı ayrı alıp karıştırıyorum kafeslerinde darı kalamar kemiği eksik olmuyor zaten dişi kalamar kemiğini 3 güne bitiriyor kavga ediyor onla sanki. Durum böyşe yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum selamlar
2BB66EE6-EF0B-4839-90A1-429600CBA611-min.jpeg
AB271A03-07B5-44D3-B408-00B4691EB792-min.jpeg

Konu aşağılara düşmüş bilgisi olanların yardımlarını beklemekteyim

Geri