Kargo ile gönderim yaparmı acaba ben İstanbul avrupa yakasındayımİstanbulda (Pendik) satan yer söyleyebilirim?
Belki konuna başka bir şey katacağım ve bu yüzden kusura bakma ama yeni konu açmak istemedimKargo ile gönderim yaparmı acaba ben İstanbul avrupa yakasındayım
Abi benim bu hayvanlar gecenin neredeyse 1/3 ünü uyanık geçiriyorlar bit yok kaşıntı yok neden olur bu gündüz de yarı uyuy haldelerİstanbulda (Pendik) satan yer söyleyebilirim?
Bide abi apexin ürünleri nasılİstanbulda (Pendik) satan yer söyleyebilirim?
Yapmazlar.Kargo ile gönderim yaparmı acaba ben İstanbul avrupa yakasındayım
Oda aydınlık değilse uyurlar.Abi benim bu hayvanlar gecenin neredeyse 1/3 ünü uyanık geçiriyorlar bit yok kaşıntı yok neden olur bu gündüz de yarı uyuy haldeler
Yok aydınlık değil sadece pencerede perde açık belki o yüzdendir ama oradan da öyle çok ışık gelmiyor üstlerinde de örtü varOda aydınlık değilse uyurlar.
Sizden ricam neresi olduğunu paylaşırmısınız acaba varsa irtibat bilgileri ile yolum düşerse uğrar alırımYapmazlar.
Öyle bir hayati siz asla kabul etmezsiniz yaşam alanını duzeltin benceYok aydınlık değil sadece pencerede perde açık belki o yüzdendir ama oradan da öyle çok ışık gelmiyor üstlerinde de örtü var
Sizden ricam neresi olduğunu paylaşırmısınız acaba varsa irtibat bilgileri ile yolum düşerse uğrar alırım
Cem bey in internet sitesine baktım oradada stokta yok maalesefbu ürünü ben cem beyin kendisinden almıştım internetten bakın cem memur olarak numarası var vet kendisi üreticileri zaten onunla konuşursanız vardır satan yer söyler yada kendi yollar
Facebook'da kendi numarasi vardı en son oradan arayıp sorun bence. Bende var kullanmıyorum ama çok oldu açalı belki kötü olmuşturCem bey in internet sitesine baktım oradada stokta yok maalesef
Artık Trocan Premium Plus satmıyorlarmış Trocan 7in1 200 gramlık satışları varmışinternet üzerinden satılmıyor artık, veteriner cem memur'u cep telefonundan arayıp sipariş veriyorsunuz kargo ile gönderiyor