Yok hocam bu dişi o dişi değilTüneğin yeri iyi, ahşap tünek ile değiştirsen daha iyi. Ahşap tünek alamıyorsan uygun çapta bir dal parçası bile işini görür.
Bu kafes üretim için uygun değil. İmkan olduğunda değiştirin. Kafes tabanında kraker çubuğu görüyorum. Kraker önermiyoruz.
Maşallah kuşlar iri ve sağlıklı. Dişinin parmağı nasıl oldu? Bu dişi o dişi mi?![]()
Aynen hocam tellerin arasına giriyor yontmuştum ben onuÇiftleşmezler filan demedim. El yapımı bir tünek olacaksa karşılıklı iki tel arasına tam oturmalı. Çubuğun iki başına bıçak ile çizgi atıp tellere sıkıştırılmalı. Tepişirlerken üzerinden düşmelerini istemeyiz.
Rica ederim özür dilenecek bir durum yok. Sadece yuvalık daha yukarıda olmalı bence. Bu kafes üretim kafesi olmadığı için yuvalık mecburen aşağıda kalmış.
tahtan tünek yaptım erik dalından düz dallardan seçtim ve koydum kemiriyorlar zararı olur mu?Tüneğin yeri iyi, ahşap tünek ile değiştirsen daha iyi. Ahşap tünek alamıyorsan uygun çapta bir dal parçası bile işini görür.
Bu kafes üretim için uygun değil. İmkan olduğunda değiştirin. Kafes tabanında kraker çubuğu görüyorum. Kraker önermiyoruz.
Maşallah kuşlar iri ve sağlıklı. Dişinin parmağı nasıl oldu? Bu dişi o dişi mi?![]()
Dal kuru ise önemi yok.tahtan tünek yaptım erik dalından düz dallardan seçtim ve koydum kemiriyorlar zararı olur mu?
teşekkürlerDal kuru ise önemi yok.
mantıklıBenimkileri de kemiriyorlar ama.bilemedim bence bir şey olmuyordur internete yazın orda vardı zararlı ağaçlar diye