E eray2pac Yeni Üye Katılım 24 Mar 2020 Mesajlar 14 Tepkime puanı 2 19 Nis 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Muhabbet kuşum tünekte deli gibi koşturuyor. Bir sağa bir sola. Bildiğiniz volta atıyor namussuz Sebebi ne olabilir acaba?
Arkadaşlar merhaba. Muhabbet kuşum tünekte deli gibi koşturuyor. Bir sağa bir sola. Bildiğiniz volta atıyor namussuz Sebebi ne olabilir acaba?
SadeceHasan Meraklı Üye Katılım 1 Nis 2020 Mesajlar 276 Tepkime puanı 70 19 Nis 2020 #2 Enerjisini atmak istiyordur.Size ve odaya alıştıysa dışarı çıkarın canı sıkılmıştır oyun oynamak istiyordur
Enerjisini atmak istiyordur.Size ve odaya alıştıysa dışarı çıkarın canı sıkılmıştır oyun oynamak istiyordur
E eray2pac Yeni Üye Katılım 24 Mar 2020 Mesajlar 14 Tepkime puanı 2 19 Nis 2020 #3 Merhaba Hasan, Evet yaklaşık 1 hafta 10 gündür çok samimiyiz. Epey bi alıştı. O yüzden sanırım, dün de hiç salmadım. Sanırım salma vaktim gelmiş.
Merhaba Hasan, Evet yaklaşık 1 hafta 10 gündür çok samimiyiz. Epey bi alıştı. O yüzden sanırım, dün de hiç salmadım. Sanırım salma vaktim gelmiş.
SadeceHasan Meraklı Üye Katılım 1 Nis 2020 Mesajlar 276 Tepkime puanı 70 19 Nis 2020 #4 eray2pac' Alıntı: Merhaba Hasan, Evet yaklaşık 1 hafta 10 gündür çok samimiyiz. Epey bi alıştı. O yüzden sanırım, dün de hiç salmadım. Sanırım salma vaktim gelmiş. Genişletmek için tıkla ... Hergün çıkarmanızı tavsiye ediyorum yoksa dışarıya çıkmak için bağıracak,dediğiniz gibi volta atacak
eray2pac' Alıntı: Merhaba Hasan, Evet yaklaşık 1 hafta 10 gündür çok samimiyiz. Epey bi alıştı. O yüzden sanırım, dün de hiç salmadım. Sanırım salma vaktim gelmiş. Genişletmek için tıkla ... Hergün çıkarmanızı tavsiye ediyorum yoksa dışarıya çıkmak için bağıracak,dediğiniz gibi volta atacak