Tüye girdiyse yulaf verebilirsin. Tüyü rahat atlatması için ılık banyo verebilirsin.Kuşum galiba tüy dökümüne girdi kafesde kapsül şeklinde tüyler var
Tüye girdiyse yulaf verebilirsin. Tüyü rahat atlatması için ılık banyo verebilirsin.
B Vitamini takviyesi de faydalı olacaktır.
Ezme değil bildiğin pet shop ya da aktarlarda satılan iç yulaftan bahsediyorum.Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 gr
bu üründen mi bahsediyorsun bu ise nasıl vericem bunu kırıp yememi karıştırcam
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:30 -->-> Daha önceki mesaj 12:29 --
teşşekür ederim.
Abi bana petshop kusu tuye sokar dedi dogrumuTüye girdiyse yulaf verebilirsin. Tüyü rahat atlatması için ılık banyo verebilirsin.
Tüydeki kuşun rahat atlatmasına yardımcı olur lif kaynağı olduğu için Berşan.Abi bana petshop kusu tuye sokar dedi dogrumu
Ben bi marka vardi unuttum alacaktim ciftime alma dedi kusu tuye sokar dedi almadim bonnie aldim nijer tohumlu onu yiyolar afiyetleTüydeki kuşun rahat atlatmasına yardımcı olur lif kaynağı olduğu için Berşan.
Nijerin fazlası yağlandırır kuşu Berşan. O kuşçuya benden selam söyle. Ya dükkanı kapatsın ya da bilmiyorsa akıl vermesin sizlere kardeşimBen bi marka vardi unuttum alacaktim ciftime alma dedi kusu tuye sokar dedi almadim bonnie aldim nijer tohumlu onu yiyolar afiyetle
Peki abim bn simdi sirf bonnue veriyodum icinde nijer vardi cikartiyimmiNijerin fazlası yağlandırır kuşu Berşan. O kuşçuya benden selam söyle. Ya dükkanı kapatsın ya da bilmiyorsa akıl vermesin sizlere kardeşim![]()
Yok kardeşim çok fazla değilse içindeki nijer kalabilir. Yem değiştirme şimdilik.Peki abim bn simdi sirf bonnue veriyodum icinde nijer vardi cikartiyimmi
Ezme değil bildiğin pet shop ya da aktarlarda satılan iç yulaftan bahsediyorum.