H hure44 Guest 4 Eyl 2013 #1 Arkadaslar kusum 1,5-2 aylik tuyde galiba cok tuy dokuyor tuyden ne zaman cikar? O tuylerin akcigerlere (bizim)kacma sansi var mi?
Arkadaslar kusum 1,5-2 aylik tuyde galiba cok tuy dokuyor tuyden ne zaman cikar? O tuylerin akcigerlere (bizim)kacma sansi var mi?
S Süleyman Mert DEMİRSOY Guest 4 Eyl 2013 #3 Tül taktınmı sorun olmaz.Yerlere dökülmez.Bence sakıncası yok .
M Mustafa Demir Guest 4 Eyl 2013 #6 Eğer kronik bir akciğer rahatsızlığınız yoksa ya da evde küçük çocuğunuz yoksa sorun değil ama rahatsız oluyorsanız tül takabilirsiniz...
Eğer kronik bir akciğer rahatsızlığınız yoksa ya da evde küçük çocuğunuz yoksa sorun değil ama rahatsız oluyorsanız tül takabilirsiniz...
H hure44 Guest 4 Eyl 2013 #7 Tül boyle takili yinede etrafta geziyor tuyler ben rahatsiz olmuyorum ama evde hem cocuk hemde astimli var 3 yasinda cocuk ama herhalde sorun olmaz
Tül boyle takili yinede etrafta geziyor tuyler ben rahatsiz olmuyorum ama evde hem cocuk hemde astimli var 3 yasinda cocuk ama herhalde sorun olmaz