Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tahmini 3 5 gündür tüy dökümündeler sularına 2 haftada bir iyot damlatıyorum fakat erkek kuşum kabarık ve halsiz duruyor biraz dışkısı da normal değil gibi geldi bana ekliyorum hemen dışkısının fotoğrafını da
Karaciğer koruyucu bir takviye(suya damlatılanlardan) ve de enzim içerikli bir probiyotik temin edip kullanın.
Haftada 2 karaciğer koruyucu,haftada 2 probiyotik verin. 1 ay kullandıktan sonra foruma tekrar yazın gelişmeleri.
Bilinçsiz bir şekilde bir şeyler vermek istemediğim için daha öncesinde kullanıyorduk kötüleşti Bi dönem ilaçlarla geri topladık o yüzden vermek istemedim açıkçası
Probiyotik ve karaciğer koruyucu ilaç değil takviyedir, faydalıdır,kullanın. Sadece dozaj ve kullanım miktarı süresi önemli.
Kuşunuzda sindirim sorunu var. Karaciğer ile alakalı olabilir veyahut sindirim sistemi ile alakalı sorun olabilir. Önerdiğim 2 ürün de faydalıdır.
Rica ederim. Kullandıktan sonra gelişmeleri yazınız tekrardan.
Eğer kuşunuzda düzelme olmaz ise farklı belirtiler çıkarsa birkaç gün içinde,foruma tekrar yazarsınız.