C cinan00 Yeni Üye Katılım 15 Haz 2020 Mesajlar 57 Tepkime puanı 4 25 Tem 2020 #1 Merhabalar. Bugün sabah 2 tane bu şekilde tüy buldum kuyruk kısmından mı düşüyor bilemedim onu ancak tüy döneminde böyle bir şey olması normal midir?
Merhabalar. Bugün sabah 2 tane bu şekilde tüy buldum kuyruk kısmından mı düşüyor bilemedim onu ancak tüy döneminde böyle bir şey olması normal midir?
Mbrk533 Paylaşımcı Üye Katılım 27 Eyl 2019 Mesajlar 995 Tepkime puanı 345 25 Tem 2020 #2 cinan00' Alıntı: Merhabalar. Bugün sabah 2 tane bu şekilde tüy buldum kuyruk kısmından mı düşüyor bilemedim onu ancak tüy döneminde böyle bir şey olması normal midir? Genişletmek için tıkla ... Tüy döneminde normaldir. LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cinan00' Alıntı: Merhabalar. Bugün sabah 2 tane bu şekilde tüy buldum kuyruk kısmından mı düşüyor bilemedim onu ancak tüy döneminde böyle bir şey olması normal midir? Genişletmek için tıkla ... Tüy döneminde normaldir. LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
C cinan00 Yeni Üye Katılım 15 Haz 2020 Mesajlar 57 Tepkime puanı 4 25 Tem 2020 #3 Çok teşekkür ederim, iyi günler.
Katze Meraklı Üye Katılım 10 Tem 2020 Mesajlar 278 Tepkime puanı 104 25 Tem 2020 #4 cinan00' Alıntı: Merhabalar. Bugün sabah 2 tane bu şekilde tüy buldum kuyruk kısmından mı düşüyor bilemedim onu ancak tüy döneminde böyle bir şey olması normal midir? Genişletmek için tıkla ... Tüy dökme döneminde b vitamini katkısı ve yumurta maması yaparsanız çok iyi takviye olur. Normal bir durum tüyleri yenilendiği için.
cinan00' Alıntı: Merhabalar. Bugün sabah 2 tane bu şekilde tüy buldum kuyruk kısmından mı düşüyor bilemedim onu ancak tüy döneminde böyle bir şey olması normal midir? Genişletmek için tıkla ... Tüy dökme döneminde b vitamini katkısı ve yumurta maması yaparsanız çok iyi takviye olur. Normal bir durum tüyleri yenilendiği için.