Tüy problemi

Merve2323

Yeni Üye
Katılım
16 Eyl 2024
Mesajlar
40
Tepkime puanı
2
Merhaba, bugün erkek muhabbet kuşum da kuyruğuna yakın bir yerde böyle bir şey gördüm o tarafı çok kaşıyor en son disi kuşla çok kavga ettiği için ayırmıştım daha sonra böyle bişey fark ettim dışkısında ve hareketlerinde hiçbir problem yok ciddi bir durum mu ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
 
Resimden çok birşey anlaşılmıyor ama sanki tüy kanlanmış gibi duruyor. Eğer resimde göründüğü gibi siyah kısımlar tüy köküyse çekin o tüyleri yenisi çıksın
 
Tekrar daha yakından çekmeye çalıştım eğer dediğiniz gibi ise şu an çekeyim tüyü.

 
Evet çekin o tüyü birkaç günde o tüyün çıktığı yere ve çevresine baticon gibi bir antiseptik sürün. Kuşa da çinko desteği verin.
 
Çinkoyu nasıl kullanmalıyım ve eczaneden temin etsem olur mu önerdiğiniz varsa onu da alabilirim
 
Eczaneden alsanız da olur. Sadece Çinko içeren bir şurup olur. İlk 2 gün yarım suluğa 10 damla sonraki günler 7 damla olarak devam edin 15 gün. Sonraki süreçte haftada 1 5 damla şeklinde devam edin sürekli.
 
Geri
Üst