H hure44 Guest 2 Eyl 2013 #1 Arkadaslar her yavru mubis de oldugu gibi benimkiside cok tuy dokuyor bir yerden o tuyler akcigerlerimize kadar kacabilir diye duymustum dogru mu?
Arkadaslar her yavru mubis de oldugu gibi benimkiside cok tuy dokuyor bir yerden o tuyler akcigerlerimize kadar kacabilir diye duymustum dogru mu?
cikiciki Meraklı Üye Katılım 5 Nis 2013 Mesajlar 156 Tepkime puanı 0 2 Eyl 2013 #4 Eğer kişi astım hastası değilse veya kronik akciğer hastalığı yoksa hiç bir şekilde sorun yoktur.
S Sevtap DERİN Guest 2 Eyl 2013 #5 Benim sıpa yemişti bir kere tüyünü çok korkmuştum. Aslında veteriner hekimden bilgi alırsak güzel olur.
Benim sıpa yemişti bir kere tüyünü çok korkmuştum. Aslında veteriner hekimden bilgi alırsak güzel olur.
Aytekin DOĞAN Emektar Üye Katılım 21 Şub 2013 Mesajlar 1,125 Tepkime puanı 2 2 Eyl 2013 #7 Akciğer ve solunum yolları hastalığı olanlarda zararlı diye duymuştum çünkü çok küçük tüyleri sorun yaratabilir farkında olmadan yutulabilir.
Akciğer ve solunum yolları hastalığı olanlarda zararlı diye duymuştum çünkü çok küçük tüyleri sorun yaratabilir farkında olmadan yutulabilir.