Ücretsiz 2 Adet Kafes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevulsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sevulsu

Meraklı Üye
Merhaba,
Kuşumu maalesef kaybettiğimden dolayı ona ait olan 1 adet kaliteli çok temiz büyük boy döküm kafes ve 1 adet taşıma kafesini Adana -Çukurovada elden teslim almak isteyen olursa ücretsiz vermek istiyorum. Kafesleri Virkon-s ile dezenfekte ettim. Onun anısına ihtiyacı oaln birisine gitsin istiyorum.

Başınız sağolsun. Kafesi vermeyip kuş edinmeyi düşünseniz ? Evet hastalanmaları sıkıntılı bir süreç oluyor ama sağlıklı halleri de çok harika oluyor.

Yok maalesef onun yerine başka bir kuşu koyabileceğimi sanmıyorum 6yıllık arkadaşımdı inşallah isteyen birisi çıkar kafesleri öylece atmak hiç istemiyorum.

Yok maalesef onun yerine başka bir kuşu koyabileceğimi sanmıyorum 6yıllık arkadaşımdı inşallah isteyen birisi çıkar kafesleri öylece atmak hiç istemiyorum.
Kafesi bence vermeyin bodrumunuz garajınız varsa orda dursun bence birkaç sene. Çünkü fikriniz değişebilir. Hayvanı ölen birçok insan hayvan beslemeyi bırakamaz ve yeni evcil hayvan alırlar. Bırakmak kolay da değildir. Hayvan beslemenin insan üzerinde olumlu etkisi de vardır mutluluk hormonu salgılanmasına sebep olur. Fikriniz değişebilir bence birkaç müddet eşyaları atmayın ya da vermeyin sizde dursun.

Yani bu öyle bir şey ki kuşun ölse bile aradan seneler sonra yeni bir kuş alma isteğin olabiliyor. Ben de durum böyle olmuştu. 2 kuşumu kaybettim yıllar evvel. En son ölen kuşumdan sonra bir müddet kuş almadım ama aradan uzun süre sonra yeniden aldım ve bırakmayı da düşünmüyorum açıkçası. Çünkü bu bağımlılık. Onlar mutluluk veriyorlar evimizin neşesi oluyorlar. Hayvan beslemek güzel bir şey.

Geri