Ankara Ucretsiz/ Engelli kuşumu sahiplendirmek istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kuzuluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kuzuluk

Yeni Üye
01) IRKI: ??? Muhabbet kuşu

02) CİNSİYETİ: erkek

03) YAŞI: 8 aylık

04) SAĞLIK DURUMU: engelli (kanadin biri kırık, ayakları tam tutmuyor)

05) VARSA BİLEZİK NO:

06) FİYATI: ücretsiz

07) İLAN GEÇERLİLİK TARİHİ: 25 nisan 2025

08) ŞEHİR: ankara

09) BAŞKA İLLERE GÖNDERİM: hayir elden ankara ici

10) İRTİBAT TELEFONU: mailden

11) MAİL ADRESİ: avsinemkaynak@gmail.com

12) ARANABİLECEK ZAMAN DİLİMİ:

13) AÇIKLAMALAR: kuşum engelli ve ona bakamıyorum. Gercekten onunla ilgilenebilecek, vakit gecirebilecek, veteriner vs gerekirse bakimlarina yaptiracak birisine sahiplendirmek istiyorum

14) RESİMLER VE VARSA VİDEO: (

Kanadın kırık olduğundan eminmisiniz röntgen çekildimi? Ayakları ne zamandan beri tutmuyor? Kuşun bir videosunu eklermisiniz.

Kanadın kırık olduğundan eminmisiniz röntgen çekildimi? Ayakları ne zamandan beri tutmuyor? Kuşun bir videosunu eklermisiniz.
rontgen cekilmedi maalesef goturemedik, kanadı incinmiş de olabilir dendi petshopta , buna dair takviyeler aldık ancak toparlanmadı uçamıyor. Ayakları da tuneginde yem yerken yemlik ve tunegin arasina sıkıştırmisti muhtemelen kuyrugu olmadigi icin dengede duramiyordu, o yuzden oldugunu dusunuyorum, ondan sonra eskisi kadar bası yapamamaya başladı. Hissizlik var ayaklarında, mutsuz ve halsiz-uyuşuk bir halde maalesef. Bunların hepsi ayni haftada oldu. Gereken bakımı veremiyorum, diger kuşumla anlaşamadılar ayni anda serbest birakamiyorum dövüyor digeri zarar gormesini istemiyorum. Bu nedenle sahiplendirmek istiyorum.

rontgen cekilmedi maalesef goturemedik, kanadı incinmiş de olabilir dendi petshopta , buna dair takviyeler aldık ancak toparlanmadı uçamıyor. Ayakları da tuneginde yem yerken yemlik ve tunegin arasina sıkıştırmisti muhtemelen kuyrugu olmadigi icin dengede duramiyordu, o yuzden oldugunu dusunuyorum, ondan sonra eskisi kadar bası yapamamaya başladı. Hissizlik var ayaklarında, mutsuz ve halsiz-uyuşuk bir halde maalesef. Bunların hepsi ayni haftada oldu. Gereken bakımı veremiyorum, diger kuşumla anlaşamadılar ayni anda serbest birakamiyorum dövüyor digeri zarar gormesini istemiyorum. Bu nedenle sahiplendirmek istiyorum.

Anladım ben Ankara da değilim sadece kuşun durumunu merak etmiştim. Umarım iyi birine gider. Bu arada diğer muhabbet kuşu forumlarında da ilan açın. Facebook muhabbet kuşu gruplarınada yazabilirsiniz. Mutlaka birileri çıkar sahiplenmek isteyen. Kuşa veteriner desteğide gerekiyor...

Geri