Kuş mustafa kardeşime sahiplendirilmiştir güle güle beslesin .
Son düzenleme:
yerlilere Jumbo yavru baktırayım dedin pat yerli bir yavru aradan fırladı demek
onun da yiyecek darısı içecek suyu varmış maşaallah hayırlı olsun alacak arkadaşımıza da
Elimdeki kazayla yumurta karışması sonucu cıkan erkek yerli yavruyu bir kardeşime ücretsiz olarak sahiplendiricem kuş 2.5 aylık ısırma huyu yok lakin korkak bilginiz olsun saat 9 da fatihten elden teslim edilir 05324377067
arkdaşlar ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim kuş duruyor lakin ben kuşu öğrenci veya durumu çok müsait olmayan bir arkdaşa kardeşe vermek istiyorum açıkcası telefonlarda yaşca büyük kişilerle konusuyoıum çok bi para değil bu kuş petshopda 25-30 liraya satın alabilirsiniz o yüzden ilk tercihim durumu müsait olmayan ve öğrenci olan bir kardeşimdir. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
arkdaşlar ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim kuş duruyor lakin ben kuşu öğrenci veya durumu çok müsait olmayan bir arkdaşa kardeşe vermek istiyorum açıkcası telefonlarda yaşca büyük kişilerle konusuyoıum çok bi para değil bu kuş petshopda 25-30 liraya satın alabilirsiniz o yüzden ilk tercihim durumu müsait olmayan ve öğrenci olan bir kardeşimdir. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.