bu kafesi almaya karar verdim arkadaşlar . varsa başka tavsiyeniz değerlendirmek isterim yardımcı olur musunuz? kafes hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum..
KAFES
Fiyat 26.00 tl
Ölçüler : 60x43x35
aynı kafesi kullanıyorum aldıktan yaklaşık 2 ay sonra 1 çiftim kuluçkaya yattı 1 çift için ideal ve çok rahat.altı komple çıkıyor tel ızgarası var.
Temizlik için şöyle yapıyorum kafesin yeri sabit her zaman temizlemek istediğimde yandaki mandalları açıyorum.Kafesi üstten tutup yan masaya koyuyorum temizleyip alt tabanı yerine koyuyorum kafesi de üstüne koyuyorum hepsi bu bu kafesin avantajı alt tel ızgarası da olması diğerlerinde tel ızgara yok sanırsam.temizlik zor oluyor mu? kuş kuluçkadayken alt tarafı komple sökmek rahatsız eder mi? acaba çekmeceli daha avantajlı değil mi?
Temizlik için şöyle yapıyorum kafesin yeri sabit her zaman temizlemek istediğimde yandaki mandalları açıyorum.Kafesi üstten tutup yan masaya koyuyorum temizleyip alt tabanı yerine koyuyorum kafesi de üstüne koyuyorum hepsi bu bu kafesin avantajı alt tel ızgarası da olması diğerlerinde tel ızgara yok sanırsam.
evet benide tel ızgara olaması cezbediyor. ama mandalları söke kafesi oraya buraya al kuluçkadaki kuşu rahatsz eder mi diğer arkadaşlarında söylediği gibi.![]()