Mertoztrk60
Yeni Üye
Herkese iyi forumlar,
İki takım jumbo bakıyorum.Sizlere iki farklı takımım ile ilgili izninle sorularım olacak. Yeşil ve Mavi olan takımımı hazır olarak 5 gün önce aldım. Birbirlerine yem yediriyorlar fakat henüz yuvalığa girmediler. Aldığım kişi çiftleştiği videoları da göstermişti sizce kafes düzeni, yuvalık uygun mu geriye sadece beklemek mi kalıyor?
Albino(Dişi) ve Mavi(Erkek) olan takımım ise yaklaşık 5 aydır benimleler. Kavga etmiyorlar çok nadir birbirlerine yemek yediriyorlar. Dişi hep durgun gibi geliyor. Bu takımım hakkında da bir öneriniz olursa sevinirim. Kuşlarımın yaşlarını da söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Not: Yumurta maması yapıyorum, sularına e vitamini katıyorum. Düzenli olarak multivitamin damlatıyorum. Haftada 1-2 kere dal darı veriyorum. Düzgün baktığımı düşünüyorum
hizliresim.com
https://hizliresim.com/bqmkyc2
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
İki takım jumbo bakıyorum.Sizlere iki farklı takımım ile ilgili izninle sorularım olacak. Yeşil ve Mavi olan takımımı hazır olarak 5 gün önce aldım. Birbirlerine yem yediriyorlar fakat henüz yuvalığa girmediler. Aldığım kişi çiftleştiği videoları da göstermişti sizce kafes düzeni, yuvalık uygun mu geriye sadece beklemek mi kalıyor?
Albino(Dişi) ve Mavi(Erkek) olan takımım ise yaklaşık 5 aydır benimleler. Kavga etmiyorlar çok nadir birbirlerine yemek yediriyorlar. Dişi hep durgun gibi geliyor. Bu takımım hakkında da bir öneriniz olursa sevinirim. Kuşlarımın yaşlarını da söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Not: Yumurta maması yapıyorum, sularına e vitamini katıyorum. Düzenli olarak multivitamin damlatıyorum. Haftada 1-2 kere dal darı veriyorum. Düzgün baktığımı düşünüyorum
l6j0ofm.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 22 Kasım 2025 tarihinde yüklendi, 1536×2048 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: l6j0ofm
2h0ay3d.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 22 Kasım 2025 tarihinde yüklendi, 1536×2048 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: 2h0ay3d
43m6v0i.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 22 Kasım 2025 tarihinde yüklendi, 1536×2048 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: 43m6v0i
191s8mg.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 22 Kasım 2025 tarihinde yüklendi, 1536×2048 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: 191s8mg
sw8cz6h.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 22 Kasım 2025 tarihinde yüklendi, 1536×2048 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: sw8cz6h
Son düzenleme: