Uyumluluk ve kafes düzeni

Mertoztrk60

Yeni Üye
Herkese iyi forumlar,

İki takım jumbo bakıyorum.Sizlere iki farklı takımım ile ilgili izninle sorularım olacak. Yeşil ve Mavi olan takımımı hazır olarak 5 gün önce aldım. Birbirlerine yem yediriyorlar fakat henüz yuvalığa girmediler. Aldığım kişi çiftleştiği videoları da göstermişti sizce kafes düzeni, yuvalık uygun mu geriye sadece beklemek mi kalıyor?

Albino(Dişi) ve Mavi(Erkek) olan takımım ise yaklaşık 5 aydır benimleler. Kavga etmiyorlar çok nadir birbirlerine yemek yediriyorlar. Dişi hep durgun gibi geliyor. Bu takımım hakkında da bir öneriniz olursa sevinirim. Kuşlarımın yaşlarını da söyleyebilirseniz çok sevinirim.

Not: Yumurta maması yapıyorum, sularına e vitamini katıyorum. Düzenli olarak multivitamin damlatıyorum. Haftada 1-2 kere dal darı veriyorum. Düzgün baktığımı düşünüyorum:)

https://hizliresim.com/bqmkyc2

Son düzenleme:
Hemen yuvalığa girmemeleri normal. Daha ortama adepte olup, güvenmeleri için zaman lazım. Ayrıca günlük kesintisiz 14 saat güçü ışıkta kalmaları lazım . Fırsat buldukça yavru besleme ve çiftleşme sesi dinletin onlara. Mutlaka probiyotikle destekleyip versele laga colombine ve bt amin forte kullanın.

Bt amin forte röhnfried'in. Kanatlıoil prozim plus veya probiacti bird alabilirsiniz. Ayrıca denflor almanızı öneririm ( kırmızı kutu )

Geri