ERKİN AK Paylaşımcı Üye Katılım 30 Kas 2013 Mesajlar 796 Tepkime puanı 8 4 Ağu 2014 #1 ilk önce yerde elim alşısın diye gaz eğitimleri yaptıktan sonra eğitim ayağı takıp ilk uçuşumu gerçekleştirdim. [YOUTUBE]EpEg8bOdRVs&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
ilk önce yerde elim alşısın diye gaz eğitimleri yaptıktan sonra eğitim ayağı takıp ilk uçuşumu gerçekleştirdim. [YOUTUBE]EpEg8bOdRVs&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 4 Ağu 2014 #2 Dış mekanda benzinle çalışan modelleri çok seviyorum ben.
ERKİN AK Paylaşımcı Üye Katılım 30 Kas 2013 Mesajlar 796 Tepkime puanı 8 4 Ağu 2014 #3 Levent ACAR' Alıntı: Dış mekanda benzinle çalışan modelleri çok seviyorum ben. Genişletmek için tıkla ... şimdilik acemi sayılırım o modeller çok fena inş. ilerletip geçmeyi düşünüyorum
Levent ACAR' Alıntı: Dış mekanda benzinle çalışan modelleri çok seviyorum ben. Genişletmek için tıkla ... şimdilik acemi sayılırım o modeller çok fena inş. ilerletip geçmeyi düşünüyorum