Gokhan ERKAN
Onursal Üye
Aç abi. Bizde gelip senden alalım yemleriDirek yerinden almakta fayda var aslında.
Emekli olunca yemci tükkanı açayım ben.![]()

Aç abi. Bizde gelip senden alalım yemleriDirek yerinden almakta fayda var aslında.
Emekli olunca yemci tükkanı açayım ben.![]()
Aç abi. Bizde gelip senden alalım yemleriAma getirmişken sağlam yem getir ki ona göre müşteri gelsin. Vitakraft mesela
![]()
Zaman su gibi akıp geçiyor abi. Dün sokakta oynuyorduk. Gözümü kapatıp açtım 30'u geçmişiz.Hele bi emekli olayım da.. Daha çok var![]()
Sağol güzel kardeşim. Daha iyileri senin olsun inşallah.Bereketli olsun abi , kuşlarına afiyet olsun![]()
Olur tabii Burak Abi. Ben burada bir liste hazırlar. Mesaj atarım sana.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:08 -->-> Daha önceki mesaj 08:06 --
Olanı bana satmış o zaman. Belki de 2015 Aralık olanı 2016 Ocak diye sattı bana daO da bir ihtimal. Genelde güvenilirler ama bazen ufak yalanlar söyleyebiliyorlar biliyorsun. Ama bana gelen kağıtta 2016/1 yazıyordu.
Muhafazayı güneş görmeyen fazla rutubetli olmayan odan varsa oraya koy Cihan. Direkt çözüm. Bütün odalar güneş görüyorsa 10 LT lik kaplara koyup saklayabilirsin.Almayı düşünüyorum bende inş sorunsuz bir şekilde muhafaza ederim![]()
Muhafazayı güneş görmeyen fazla rutubetli olmayan odan varsa oraya koy Cihan. Direkt çözüm. Bütün odalar güneş görüyorsa 10 LT lik kaplara koyup saklayabilirsin.
Saat 15.00'te sipariş verdiğim için hemen girdiler. Ertesi gün bende oldu ürün Cihan.Aynen bende öyle düşündüm Mybestten alacağım bugun sana kaç günde geldi gökhan
Verdin mi sipariş Cihan?Aynen bende öyle düşündüm Mybestten alacağım bugun sana kaç günde geldi gökhan