Vikleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyzaboni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyzaboni

Yeni Üye
Merhabalar muhabbet kuşum sürekli vikleme ve nefes sorunu yaşıyordu sizin tavsiyelerinüzi okuyup iyot kullandık ve birkaç saat içinde ses kesilip nefesi düzene girdi ne kadar teşekkür etsem az kimse ne olduğunu anlayamamıştı
Şimdi sadece geceleri 5 10 saniyede bir tık tık gibi hafif bir ses çıkarması kaldı iyotu 3 gün kullandık kaç gün devam etmem gerekiyor bunu sormak istedim @Selçuk YÜKSEL

Merhaba,
Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın.
Foto için: hızlıresim com,
Video için : streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.

Kullandığınız iyot lugol takviyesi % kaçlıktı?
Ne kadar suya ne kadar kattınız? Kuşunuzun boyun bölgesinde şişlik var mı?

Merhaba,
Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın.
Foto için: hızlıresim com,
Video için : streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.

Kullandığınız iyot lugol takviyesi % kaçlıktı?
Ne kadar suya ne kadar kattınız? Kuşunuzun boyun bölgesinde şişlik var mı?
%2lik aldım yarım suluğa 1 damla damlattım 3 gün kullandım
Öncesinde şişlik vardı şuan azaldı kursak mantarı demişti veteriner şişlik ondan dolayı da olabilir fungi stop kullandık 10 gün sonra tekrarlayacağız güncel videosu bu şekilde dışkı şuan çekemiyorum kafesinde değil malesef ama dışkısı formunda duruyor https://streamable.com/hw5drd

Kuşun burun üzerindeki tüylerde sararma mı var?
Kuyruk sekmesi var mı kuşta? Dışkı da paylaşın.

Kuşta kursak mantarı belirtileri var mı şu an? Fungistop orijinal olduğundan emin misiniz?
Ne kadar dozajda kullandınız ve kaç gün?

Kuşta kursak mantarı belirtileri var mı şu an? Fungistop orijinal olduğundan emin misiniz?
Ne kadar dozajda kullandınız ve kaç gün?
Karadeniz petten aldım öncesinde de ordan almıştım orjinal olduğunu düşünüyorum kursak mantarı belirtisi olarak ağızda koku oluştu ve yutkunma hareketi yapıyordu röntge nde veteriner hekim kursakta mantar olduğunu söyledi fungi stoptan sonra ağız kokusu geçti yutkunma hareketi eskiye oranla azaldı 5 gün 100ml suluğa 0.5gr olacak şekilde kullandım dışkı da paylaşacağım

Fungi stop tedavisini bitirdikten sonra 2 günde bir olmak üzere 3 doz tam suluğa 1 damla iyot verin. Mantar tedavisi boyunca probiyotik de verin.

Güncel dışkı ve kuşun videosunu paylaşın akşam.

Uyku modundayken çekilmiş bir video yanıltıcı olur yarın uyku modunda değilken çekin.

2 günde bir ve toplam 3 doz yeterli. Sonrasında 15 günde bir taö suluğa 1 damla şeklinde devam edin.

Geri