![]()
Bende bugün bundan aldım. Suyuna ekledim. Yorumlarınız nedir ?
zeus aynen kardeşim bendeki de aynısı fiyatıda 10 tl idi
kuşun resmi nerede*???
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:20 -->-> Daha önceki mesaj 19:19 --
avi-vit daha geniş kapsamlı bir vitamin değil mi?
Ben uzun zamandır kullanıyorum faydalıdır. 2 günde bir suyunu değiştirin.
bu ürünü almışınız kullanın güzeldir. bu bitince avivit alınkuşu gördüm
Kesinlikle dikkate alacagim. Tesekkurler Burak Bey.
Bu arada abdullah kardesim konu benimmis gibi devam ettim kusuruma bakma![]()
Toz vitaminler daha çok tercih edilmekte, sebebi ise vitamin oldugu için daha çabuk bozulup bakteri oluşabilme riski,toz vitaminleri ihtiyacınız kadar kullanır yenibir karışım olarak verebilirsiniz.
Sır degildir üretici arkadaşlar genelde süpervit,vitaform kullanır genelde bende bu vitaminleri tercih edenlerdenim.
Eklediginiz vitamini kullanmadım fakat bahsettigim vitaminlere google görselde arama ile bakabilirsiniz.
avisol belli bir süre bende kullandım. özellikle kuşlarım yavruyken hiç bir sıkıntı yaşamadan bugünlere geldi şükür. yalnız avisol ü pahalı almışsınız. fiyat küpüründe bile belirtir 8 tl olduğunu. bu faturalı fiyatıdır. şu anda en pahalı 6 tl ye gördüm ben petshop da. aldığım petshop da ödediğim fiyat ise 4 tl dir. 10 tl çok yüksek bir rakam
gösterdiğiniz vitaminin satışı yok ben bulamadım hiç bir yerde. ben dün sera marka ürünler sipariş ettim fiyatları 20 şer liraydı ama markaya ve kaliteye değer diye düşündüm. Çünkü paşa 1 aydır tüy değişiminde ve tüyleri çok kötü oldu bakalım birde bunları kullanayım nasıl olacak.