İli çift kuşum var şuan hiçbir vitamin kullanmıyorum üretim için nekton-e ve nekton-s tavsiye ediliyor bunlar biraz pahalı bunların yerine kullana bileceğim bi şeyler varmı bunları kullanmam şartmı
Üretim yapıyorsak para durumun iyise yapıcan paran yoksa üretim yapmıycan.![]()
abi lütfen yanlış anlama beni ama bu yorumun biraz abez olmuş bence sonuçta insanların çoğusu sevdiği için uraşıyor burda bu canlılarla kimsenin kimseye paran yoksa kuş bakma deme hakkı yok bence
dostum insanın canı yandığı zaman kıyamet koparır ucuz şeyler kullanıp onların sağlığı ile neden oynasınlar biraz empati.
kuş bakanların % 70 i vitamin bile kullanmıyor bu arkadaş en azından düşünmüş bütcesine uygun ve kaliteli olanı araştırıyor anladım kadarıyla. böyle birisine paran yok sen bakma demekte yanlış olur. ne paralı insanlar var alıp bi köşeye atıp ilgilenmiyorlar ne insanlar var kıt kanat geçiniyor sevdiğinden ötürüde bu canlılara iyi bakmak için elinden geleni yapıyor.