V
VEYSEL MUSTAFA SAHİN
Guest
Arkadaslar bir suluga kac damla vitamin koymaliyiz kagidinda 15-20 damla yaziyo ama ben yine sorayim bi dedim cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Prospektüste evet öyle yazıyor ama ben yine de çok olur diye 8-9 damla damlatıyorum.
Banada cok geldide bi sorayim dedim 10 damla koydum suyun rengi degisti zaten bi dahakibe 7 damla koyacam
Banada cok geldide bi sorayim dedim 10 damla koydum suyun rengi degisti zaten bi dahakibe 7 damla koyacam
bende pek vitamin kullanma taraftarı değilim aslında vitamin aldım ama 1 kereden başka vermedim kuşa yiyebileceği taze meyvelerle vitamin sorununu ortadan kaldırabilirsiniz kendi yediğiniz elmadan küçük bir parça , üzümden 1 2 ısırık , az marul az kayısı vererek kuşunuzun sadece 1 besine mahkum etmemiş hem yemek çeşitlerini artırırsınız kuşunuz için hem vitaminini karşılarsınız fazlaya kaçmadan tabi tüy dökümlerinde biraz verilebilir vitamin
Ben her gün veriyorum. 5 damla şeklinde. Arada vitalmax vitamin de veriyorum. Strese girmelerine mani oluyor.
hergün vitamin verilmez kardeşim kuşu stresden ilaçla değil ilgilenerek koruyabilirsin
hergün vitamin verilmez kardeşim kuşu stresden ilaçla değil ilgilenerek koruyabilirsin