VİTAMİNLER HAKKINDA SORULARIM VAR

cikcikmuhabbet

Meraklı Üye
Merhabalar, bir kaç sorum var vitaminlerle alakalı. Elimde powerchol, poweryamin forte ve prozim var. Bunları yeni aldım. Ek olarak haftalık gerwit, entrobac probiyotik ve bt amin forte veriyorum zaten. Sorum şu; entrobac yerine prozim versem olur mu? Vereceksem nasıl vermeliyim? Poweryamin forte ve powercholu nasıl kullanmalıyım? Eğer onları kullanacaksam gerwit ve bt amin forte kullanmaya devam etmeli miyim? Yani hangi vitamin daha iyi olur onu anlamak istiyorum. Yanıtlarsanız çok memnun olurum🙏🏻❤️

Bence dönüşümlü kullanın. Örneğin 2 günde bir probiyotik verin. Ama ilkinde prozim sonrakinde enteobac şeklinde devam edin. Yarım suluğa 5 damla prozim uygundur.
Haftada 2 kez de powerchol verin. Haftada 1 gerwit yeterlidir. Yatım suluğa 4 damla şeklinde.
Normal zamanlarda haftada 1 tüy dönemi haftada 2 de forte verin. 1 hafta bt amin diğer hafta poweryamin şeklinde onu da dönüşümlü kullanın. Probiyotikle başka bir ürünün aynı suya katılmasında sakınca yok ama elinizden geldiğince her gün tek ürün kullanmaya çalışın.

Hocam çok teşekkürler yarım suluğa poweryamin ve powercholde mi 4 damla şeklinde vereyim?

Geri