Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb Arkadaşlar dişi kusumun poposu sis olduğu icin petshopa gittim. Ama peetshopdakji adam yag bezesi dedi kuslari ayir iyilesmesini bekle dedi dogrumudur. Ama kus hamile kus gibi dışkısı büyük yuvalikta gunun 3te2 sini geciriyor
O kuşta kesin bir sıkıntı var. Özellikle Cocsidioz hastalığına yakalanan kuşlarda karın şişebiliyor. Bağırsak enfeksiyonu da olabilir. Ama cocsidioz ihtimali daha yüksek. Veterinere götürme durumunuz vardır umarım. varsa da yoksa da Şimdiden sularına 5-6 Damla Elma sirkesi damlatın veteriner görene kadar. sorun Yağsa bile Elma sirkesinin faydası olacaktır. ama büyük ihtimalle yağlanma değil.
Veterinere götüremeyecekseniz eğer Cocsidioz için bir ilaç alıp kullanın derim. Antibiyotikler cocsidiozda etkili değildir bunu da göz ardı etmeyin.
Ben bugün farkettim iltihap gibi bişey var içerisinde zaten dışkısıda normalden 5 kat büyük elma sirkesi çözermi işi buradaki veterinerler fazla bilmiyoo.o ilacı nerde bulurum nekadar
Veterinerler Bilemedi .Bugün sordum.Ama araştırdım selçuk abi senin dedin hastalık çıktı.ilaç olarak veterinerlerin hiçbirinde aureomycın bulamadım lütfen ilaç önerin kuşum ölmeden Bide ayrı kafese almalımıyım..Avidera adlı ilaç olurmu acillll cvp
Veterinerler Bilemedi .Bugün sordum.Ama araştırdım selçuk abi senin dedin hastalık çıktı.ilaç olarak veterinerlerin hiçbirinde aureomycın bulamadım lütfen ilaç önerin kuşum ölmeden Bide ayrı kafese almalımıyım..Avidera adlı ilaç olurmu acillll cvp
Eğer koksidiozsa avidare sorunu çözmez. Tylan isimli ilaç koksidiyozda çok etkilidir. Eğer koksidiozsa kesin çözüm olacaktır. Chevi kok , Corid , Cocsi gel mix , Dacozine 4-1 , Sulfamethazine , Albon İlaçlarından bulabildiğini kullanabilirsin.