Yalnız kuşum

kalpsizprens

Yeni Üye
Arkadaşlar ben aileme başta tek kuş alıcam demiştim ama şimdi vazgeçtim ama şimdide ailem dişi almama izin vermiyor kuşum elime alışık değil yani bütün gün duruyor sadece onu evde bırakıyorum uçuyor ama sanki hiç mutlu değil yalnız bir kuş besleyen hobici varsa nasıl mutlu edebilirim kuşumu bir de arkadaşlar benim evimin yakınındaki pet shopta yavru 1,5 2 haftalık kuş gördüm kuşumu onunla değiştirsem olur mu ? değiştirme amacımıda açıklıyım yani ben yavru alırsam onu ele alıştırıp evdeyken onu hep yanımda gezdirebilirim öyle daha mutlu olur diye düşünüyorum sizce doğru mu ? düşünüyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Sürekli eline alıp ilgilenebilirsen tabi mutlu olur kafesin dışında tutabildigin kadar tutman lazim bi kuşu kendine alistirman için maksimum 2 hafta yeter sana ama kuşun en fazla 1.5 2 aylik olmasi lazim ama en iyisi 1.5 aylik

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim kuşum 4 aylık elime hiç gelmiyor yani o yavruyla değiştiriyim mi ? sizce kuşum orda daha mutlu olur mu ? ve ben 4 aylık kuşumu 2 haftalık yavru ile değiştirirsem zarar edermiyim acaba

Madem çiftini alamiyorsun değiştir ne zarari anlamadim

Bencede ne zararı bende anlamadım belki kuşum orda daha mutlu olur hemde ne belkisi kesinlikle daha mutlu olur orda kendine çift bulur bende yavruyu kendime alıştırırım

O kadar duygusal yaklasma bence pet shoplarda hayvanlar tam bir ticaret ürünü olarak görülüyor verebileceğin biri veya üretici varsa ona ver ama sen bilirsin yine de

Aynen olaya o kadarda duygusal bakmıyım yardımların için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Geri