Zeynep235 Yeni Üye Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 18 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar bunun ne olduğunu bilen var mı? Kanadının ortasında bu oluştu tüy yerine sanki derisi var gibi tüy mü döküyor acb??
Arkadaşlar bunun ne olduğunu bilen var mı? Kanadının ortasında bu oluştu tüy yerine sanki derisi var gibi tüy mü döküyor acb??
S Sakuram Onursal Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 29 Kas 2016 Mesajlar 1,939 Tepkime puanı 647 18 Ocak 2018 #2 Tüye girmiş olabilir, B vitamini ve B vitaminin formlarını içeren bir takviye edinin. Ek olarak mama da verin, hem çok da sevecektir.
Tüye girmiş olabilir, B vitamini ve B vitaminin formlarını içeren bir takviye edinin. Ek olarak mama da verin, hem çok da sevecektir.