Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence bu kuşta bir sorun var uçamayacak veya kuyruğu çıkmayacak kadar küçük değil tahminimce enaz 2-3 aylık. Sadece benim tahminim usta arkadaşlar daha iyi bilir.
ne yedirmeliyim mesela onlara mesala birisi yaazmış 20 günlük kuşum uçmayı öğrendi diye benim kuşum 20 günden küçük deildir die tahmin ediom ondan dolayı stres yaptım peki cinsiyeti nedir
Arkadaşım bu benim nacizane tahminim. Küçücük kuşun gagasında siyah leke olur başının üstündeki çizgiler ceresine kadar daha sık olur. Sizinki öyle değil.
Güzel bir dişi 1-2 aylık olabilir,tüy dökümüne girmiş.Ne zaman aldınız kuyruğu hakkında bilginiz varmı? Küçük olsa bile kuyruğu olması gerekirdi kuyruğu çekilmiş veya koparılmış olabilir mi?
Kuyruğu olmaması normal değil,kuşlar 1 aylık olduğunda en az 8-10cm kuyruğu olur diye biliyorum.Sizinkinin kopmuştur yeniden çıkıyor olabilir.Suyuna vitamin ve kafesine mama yapıp verin,1-2 aya düzelebilir