S sirinbaba Guest 30 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar Bi kuşum var adi şakir 3 hafta once aldim. bana alişmişti tatile gittik sonra abimler korkutmuş ve insana yaklaşmiyor yardim edin
Arkadaşlar Bi kuşum var adi şakir 3 hafta once aldim. bana alişmişti tatile gittik sonra abimler korkutmuş ve insana yaklaşmiyor yardim edin
abdulkerim demir Paylaşımcı Üye Katılım 25 Haz 2013 Mesajlar 486 Tepkime puanı 3 30 Ocak 2014 #2 kuş korkmuşsa sıfırdan yeniden güvenini kazanman lazım
U usta Guest 30 Ocak 2014 #3 sesiz bi yere bırak kafesi ve fazl rahatsız etme arada bir kafesine yaklaş ama elini kafase sokma biraz zaman ver ona üstündeki stresi atacaktır
sesiz bi yere bırak kafesi ve fazl rahatsız etme arada bir kafesine yaklaş ama elini kafase sokma biraz zaman ver ona üstündeki stresi atacaktır
Canberközden Meraklı Üye Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 364 Tepkime puanı 3 30 Ocak 2014 #4 Abine dava aç ilk önce sonra elini kafese dışına koy ve ona sevdiği yiyecekler ver eline git gide alışırlar Son düzenleme: 30 Ocak 2014
Abine dava aç ilk önce sonra elini kafese dışına koy ve ona sevdiği yiyecekler ver eline git gide alışırlar