Ü Üye silindi 18624 Guest 20 Tem 2016 #1 Arkadaslar disi kusum kus kumunu kazip kafes tabanina atiyordu bende kumu cikarttim belirli surelerle takiyorum. Yanliz disi simdi de yemleri kazip yere döküyor cildiracagim yardim edin
Arkadaslar disi kusum kus kumunu kazip kafes tabanina atiyordu bende kumu cikarttim belirli surelerle takiyorum. Yanliz disi simdi de yemleri kazip yere döküyor cildiracagim yardim edin
Eylulgunesli Meraklı Üye Katılım 4 May 2016 Mesajlar 273 Tepkime puanı 53 20 Tem 2016 #2 utkubykcpr' Alıntı: Arkadaslar disi kusum kus kumunu kazip kafes tabanina atiyordu bende kumu cikarttim belirli surelerle takiyorum. Yanliz disi simdi de yemleri kazip yere döküyor cildiracagim yardim edin Genişletmek için tıkla ... Oyun oynuyor iste ne güzel
utkubykcpr' Alıntı: Arkadaslar disi kusum kus kumunu kazip kafes tabanina atiyordu bende kumu cikarttim belirli surelerle takiyorum. Yanliz disi simdi de yemleri kazip yere döküyor cildiracagim yardim edin Genişletmek için tıkla ... Oyun oynuyor iste ne güzel
deniz kom Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ara 2013 Mesajlar 740 Tepkime puanı 35 20 Tem 2016 #3 kuşunuzu salın. ya da kafese 1-2 oyuncak atın. şu sıralar oyun oynuyor