K Kahin Guest 9 Haz 2013 #1 net degil ama tecrübelisiniz anlarsınız yesıl dişi onu bılıyorum cunku yumurtluyo ama mavı kusun gagası mavı deıl yardım..
net degil ama tecrübelisiniz anlarsınız yesıl dişi onu bılıyorum cunku yumurtluyo ama mavı kusun gagası mavı deıl yardım..
Mert KOZALI Paylaşımcı Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 9 Haz 2013 #2 Bana ikiside dişi gibi geldi mavide dişi.
Mert KOZALI Paylaşımcı Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 9 Haz 2013 #4 2 side dişi.
K Kahin Guest 9 Haz 2013 #5 Mert KOZALI' Alıntı: 2 side dişi. Genişletmek için tıkla ... eyw kardeşim :s
K Kahin Guest 9 Haz 2013 #7 Mert KOZALI' Alıntı: Ne demek Genişletmek için tıkla ... yumurta aldım dıye sevınıyodum lanet olsun hemen degıstrcem mavıyı kızgın bı erkek bulmam lazım kus degıstrıyolarmı
Mert KOZALI' Alıntı: Ne demek Genişletmek için tıkla ... yumurta aldım dıye sevınıyodum lanet olsun hemen degıstrcem mavıyı kızgın bı erkek bulmam lazım kus degıstrıyolarmı
Mert KOZALI Paylaşımcı Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 9 Haz 2013 #8 Değiştirirler herhalde bilemiyorum ki o yumurtanın içi boşdur :/