CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 21 Ocak 2014 #3 gözleri kırmısı ise albino bence bu tür kuşlarda yaş tahmini çok zor oluyor bende beyaz bir albino var 1 senedir bendehala 1 aylık gibi
gözleri kırmısı ise albino bence bu tür kuşlarda yaş tahmini çok zor oluyor bende beyaz bir albino var 1 senedir bendehala 1 aylık gibi
Ü Ümit BAY Paylaşımcı Üye Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 451 Tepkime puanı 4 21 Ocak 2014 #4 Bu Kuş lutinodur kimseyi yanlış yönlendirmeyin bilmediğiniz bir konuda kuş lutinodur dişidir 5 6 aylık dan aşağı değildir
Bu Kuş lutinodur kimseyi yanlış yönlendirmeyin bilmediğiniz bir konuda kuş lutinodur dişidir 5 6 aylık dan aşağı değildir
CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 21 Ocak 2014 #5 albino ve lutino farkı ne ümit bey ?
I ismail baktır Guest 21 Ocak 2014 #6 dişi bi kuş ama bu sarı renklere de bi alışamıyorumm sarı kanaryayı hatırlatıyor ordanda aklıma fener geliyor
dişi bi kuş ama bu sarı renklere de bi alışamıyorumm sarı kanaryayı hatırlatıyor ordanda aklıma fener geliyor
Ü Ümit BAY Paylaşımcı Üye Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 451 Tepkime puanı 4 21 Ocak 2014 #7 Albino beyaz kırmızı göz lutino sarı kırmızı göz daha fazla bilgi isterseniz tüy varyasyonlarınıda sayarım ırk özelliklerine kadar LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Albino beyaz kırmızı göz lutino sarı kırmızı göz daha fazla bilgi isterseniz tüy varyasyonlarınıda sayarım ırk özelliklerine kadar LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 21 Ocak 2014 #8 hmm benim bi albinom bi lutinom varmış haberim yok saymanıza gerek yok sadece bilgi için saolun birşey daha öğrendim
hmm benim bi albinom bi lutinom varmış haberim yok saymanıza gerek yok sadece bilgi için saolun birşey daha öğrendim