R reykey Guest 4 Mar 2014 #1 [/url][/IMG] http://youtu.be/meqArhhYK3E Videoda ne yapiyor bu kuş? Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Mar 2014
CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 4 Mar 2014 #2 2 yaşını geçmiş bir kuş kanat ve kuyruklarını tam cekebilirseniz ırkı hakkında kesin birşey söylenebilir
2 yaşını geçmiş bir kuş kanat ve kuyruklarını tam cekebilirseniz ırkı hakkında kesin birşey söylenebilir
M Mehmet SEVİM Guest 4 Mar 2014 #3 Yas olarak 1 ve 2 arasi olduğunu dusunuyorum ama irk olarak bisey diyemiyorum . Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yas olarak 1 ve 2 arasi olduğunu dusunuyorum ama irk olarak bisey diyemiyorum . Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
R reykey Guest 4 Mar 2014 #4 [/url][/IMG] Kus gecen sene mayis haziran aylarinda yavru diye alindi pet shoptan ama emin degildim. Kuş suan evcil ele omza geliyor konuşuyor -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:43 -->-> Daha önceki mesaj 23:40 -- 20140302 111220 - YouTube
[/url][/IMG] Kus gecen sene mayis haziran aylarinda yavru diye alindi pet shoptan ama emin degildim. Kuş suan evcil ele omza geliyor konuşuyor -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:43 -->-> Daha önceki mesaj 23:40 -- 20140302 111220 - YouTube
M Mehmet SEVİM Guest 4 Mar 2014 #5 Kusunuz genç doğrudur maşallah cok tatli kizismis saglikli bi tosun nazar değmesin Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusunuz genç doğrudur maşallah cok tatli kizismis saglikli bi tosun nazar değmesin Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
R reykey Guest 4 Mar 2014 #6 Yanina evcil bir dişi bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum.. 3 4 aylık bir dişi alsam yaninda büyütsem bir zarari dokunur mu disiye?
Yanina evcil bir dişi bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum.. 3 4 aylık bir dişi alsam yaninda büyütsem bir zarari dokunur mu disiye?
M Mehmet SEVİM Guest 4 Mar 2014 #7 Onu bulmak zor . olmaz sanirim ama basta ayri kafeslerde tutun bi sure sonra birlestirin onları yoksa kavga olur size ilgisi azalir Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu bulmak zor . olmaz sanirim ama basta ayri kafeslerde tutun bi sure sonra birlestirin onları yoksa kavga olur size ilgisi azalir Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi