kafes düzenim bu şekilde akıllı yemlik ve gaga taşı takılı ekstra olarak. kuşlarım eşli ama pek çiftleşmeye niyetleri yok gibi. yuvalıklarımda talaş falanda koydum yuvaya giren bir kuş göremiyorum galiba biraz daha sabır edeceğiz 1 aydır böyleler.
tavsiye edeceğiniz video varmıdır youtubedanÇiftleşme ve yavru besleme sesi dinletin onlara. Işık 14 saat sabit yansın. Az miktar nijer tohumu da ekleyin yemlerine.
Hocam ben çiftleşme videosu takibi yapmıyorumtavsiye edeceğiniz video varmıdır youtubedan
Hocam şöyle sorsam 3 çiftim var ne kadar süre çiftleşme olmassa eş değişikliği yapmam sağlıklı olur.. eş değişikliği yaparken bir müddet ayırma yöntemi yapayımmı yoksa direk eşlerin yerini mi değiştireyim..Hocam ben çiftleşme videosu takibi yapmıyorumrastgele açın işte.
Eğer fazla kuşunuz varsa ve çoğu eşleşiyor ve 1-2 çiftte sorun varsa o zaman eş değiştirmek gerekir. Ortam dişiler için uygun değilse istediğiniz kadar eş değişin değişen birşey olmaz. En başta ortam ve beslenmeleri iyi olmalı.Hocam şöyle sorsam 3 çiftim var ne kadar süre çiftleşme olmassa eş değişikliği yapmam sağlıklı olur.. eş değişikliği yaparken bir müddet ayırma yöntemi yapayımmı yoksa direk eşlerin yerini mi değiştireyim..
Kafes düzenim bu şekilde sabahtan akşama kadar ışığı yanık duruyor. Evde kimse yok suluklarını akşamdan alıp sabah taze su koyuyorum. Kuru mama koyuyorum.Eğer fazla kuşunuz varsa ve çoğu eşleşiyor ve 1-2 çiftte sorun varsa o zaman eş değiştirmek gerekir. Ortam dişiler için uygun değilse istediğiniz kadar eş değişin değişen birşey olmaz. En başta ortam ve beslenmeleri iyi olmalı.
3 çift kuşum var bu pvc kafesi 1 ay oldu alalıKaç çift kuşunuz var ? Sadece 1-2 çiftte mi problem var ?
Tmm hocam çok teşekkür ederim eş değişikliğini ayırma yöntemi ile mi yoksa direk atayımmı?Kafese yeni adepte olmuşlardır. 1 ay kadar daha gözleyin eğer kızışma başlamazsa eş değişimi düşünürsünüz. Her kafese günlük 1 silme çay kaşığı kadar nijer verin. Sık sık çiftleşme ve yavru besleme sesi dinletin.
Dişilerin yerini değişerek direkt yaparsınız.Tmm hocam çok teşekkür ederim eş değişikliğini ayırma yöntemi ile mi yoksa direk atayımmı?