T Taha Mert Damarlı Guest 7 Mar 2014 #1 nasıl olmuş arkadaşlar malzemeler şırınga ufak pipet ve şırınga iğnesi iğneyi kesiyorum snra pipeti ve hortumu takıyorum bide serum hortumu ilede oluyor
nasıl olmuş arkadaşlar malzemeler şırınga ufak pipet ve şırınga iğnesi iğneyi kesiyorum snra pipeti ve hortumu takıyorum bide serum hortumu ilede oluyor
B bulentkutlu Yeni Üye Katılım 5 Nis 2013 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 7 Mar 2014 #2 şırınga görünce korkuyomben başka bişeyden yapsaydın
Aytekin DOĞAN Emektar Üye Katılım 21 Şub 2013 Mesajlar 1,125 Tepkime puanı 2 7 Mar 2014 #3 Ucundaki boruyu neden yaptın? Sertmi yumuşak mı?
T Taha Mert Damarlı Guest 7 Mar 2014 #4 neden korkuyorsnz ki elimde bu malzemeler vardı -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:08 -->-> Daha önceki mesaj 15:02 -- Aytekin DOĞAN' Alıntı: Ucundaki boruyu neden yaptın? Sertmi yumuşak mı? Genişletmek için tıkla ... ister ser oluyor ister yumuşak boğu daha kolay beslenmesi içindir nede olsa önümüz yaz sürülerle yavru kuş düşecek yararlı olmak lazım besleyip salacam besleyip salacam
neden korkuyorsnz ki elimde bu malzemeler vardı -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:08 -->-> Daha önceki mesaj 15:02 -- Aytekin DOĞAN' Alıntı: Ucundaki boruyu neden yaptın? Sertmi yumuşak mı? Genişletmek için tıkla ... ister ser oluyor ister yumuşak boğu daha kolay beslenmesi içindir nede olsa önümüz yaz sürülerle yavru kuş düşecek yararlı olmak lazım besleyip salacam besleyip salacam
K Kaan KARAN Paylaşımcı Üye Katılım 13 Şub 2013 Mesajlar 728 Tepkime puanı 1 7 Mar 2014 #5 serum hortumu kalın olabilir, bisiklet tamircilerinden bisiklet sibop lastiği alın, on numara oluyor, daha önce kullandım...
serum hortumu kalın olabilir, bisiklet tamircilerinden bisiklet sibop lastiği alın, on numara oluyor, daha önce kullandım...
CNK TC Emektar Üye Katılım 4 Mar 2014 Mesajlar 1,265 Tepkime puanı 33 7 Mar 2014 #6 Arkadaş sağlık memurluguna aday , grip aşısıda yap bu kadar yapmısken