Çıkıyor derken çiftleşmeye mi çalışıyor anlayamadım. Hareketlerine bakın çiftleşmeye çalışıyorsa da ayırın.
Ayırın derim ben.Resimde görüldüğü gibi yapıyor bazende tek ayağıyla bastıryor üstüne.
Ayırın derim ben.
Ayırın çarpık bacak tedavisi için kusu zaten rahat birakinMerhaba arkadaşlar yavrumuz erkek çarpık bacak olduğu için uçmaya ve yürümeye çalışıyor babası yavrunun üstüne çıkıyor bu normal mi ?
Ayırın çarpık bacak tedavisi için kusu zaten rahat birakin
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesin olmamakla beraber ayak atıp üste çıkmak muhabbet kuşları için çiftleşme isteği belirtisi. Yineleyeyim sonuçta görmediğim için şu bu diyemem tahmine dayalı bir yorum yapıyorum.Yavrusu erkek böyle yapması garip değil mi? çiftleşmek mi istiyor yani ?
Babayı ayırın bir müddet.Şuan tek başına yem kıramıyor hala annesi besliyor ayırırsam nasıl olacak ki ?
Kesin olmamakla beraber ayak atıp üste çıkmak muhabbet kuşları için çiftleşme isteği belirtisi. Yineleyeyim sonuçta görmediğim için şu bu diyemem tahmine dayalı bir yorum yapıyorum.
Baba ayrı kafeste olsun anne ile yavru da diğerinde.Yavruyu farklı bir kafese koymam gerek bunun için ama şuan kendi başına yem kıramıyor.
Babayı ayırın bir müddet.
sprun olmaz kardeşim. tam tersine birşeltiklerinde birbirlerine daha çok sevgi gösterirlerBabayı ayırdığımda dişi ile küserlermi peki ?
sprun olmaz kardeşim. tam tersine birşeltiklerinde birbirlerine daha çok sevgi gösterirler