Alihannnnn
Meraklı Üye
dışkısında sorun göremedim ama fotoğraflarını atarsan hem benim hem daha tecrübeli arkdaşlar açısından daha kolay değerlendirilirYardım edin![]()
dışkısında sorun göremedim ama fotoğraflarını atarsan hem benim hem daha tecrübeli arkdaşlar açısından daha kolay değerlendirilir
teşekkürlerFotoğrafta da bir sorunu yok dışkıda da. Saldığınızda rahatlıktan yapıyor olabilir. Salmayın birkaç gün ve suyuna mandalina veya limon veya multivitamin ilave edin. Hangisi varsa. Hareketlenecektir.
kusura bakmayın giremedim bi süre gayet sağlılı görünüyor maşallah benim kuşumda ilk geldiğinde böyle durgun sakindi 2 gün yem yemedi hatta bende siz gibi meraklanmıştım şuan 1 haftadır benle klavyemin üzerinde tuşları kemiriyordışkısında sorun göremedim ama fotoğraflarını atarsan hem benim hem daha tecrübeli arkdaşlar açısından daha kolay değerlendirilir
Halsizliği düzeldi teşekkürlerkusura bakmayın giremedim bi süre gayet sağlılı görünüyor maşallah benim kuşumda ilk geldiğinde böyle durgun sakindi 2 gün yem yemedi hatta bende siz gibi meraklanmıştım şuan 1 haftadır benle klavyemin üzerinde tuşları kemiriyordüzgünyaklasımınızla haraketlenecektir bende aynı durumu yaşadım güzel bir şekilde yetiştirmeniz dileğiyle..
kusura bakmayın giremedim bi süre gayet sağlılı görünüyor maşallah benim kuşumda ilk geldiğinde böyle durgun sakindi 2 gün yem yemedi hatta bende siz gibi meraklanmıştım şuan 1 haftadır benle klavyemin üzerinde tuşları kemiriyordüzgünyaklasımınızla haraketlenecektir bende aynı durumu yaşadım güzel bir şekilde yetiştirmeniz dileğiyle..
rica ederim sevindimHalsizliği düzeldi teşekkürler![]()