İbrahim Halil GELOĞLU
Yeni Üye
mikroplazma ve salmonella yuvadan kurtulan kurtulsun yuvalıgı takmayın hastalık gecene kadar.tavilin ve vilacol bu olayı kukunden kazır ama suan pıyasada bulunmuyor malesef üretimi durdulmus yınede araştırın belkı bulanılırsınız
altarnatif olarak dac ftm allraund dac salmonella stop
acil mudaale etmek istersenızde nidazol 250 ml tablet bu ılac gecıcı olarak kullanılabılır fakat kesın çözüm olmaz kısa sürede hastalık tekrar baş gösterır
geçmiş olsun
Bilgiler için tesekkür ederim. 2 günde bir mama yapıyordum. Hazır mama ve dediğiniz ilaçla baslayalım. Belirtilerini bildiririm.tuy dokumu farklı bısey ölen yarular ıcın soyluyorum.mesimsel olabılır tuy dokumu o sorun deıl sorun olan yarularınızın ölümü
bebeklerede anaçlardan bulaşıyor hastalık
bu aradada mamayı ede yapıyorsanız kesin hazır mama kullanın
cede yada versella lega markalı mamalardan bırısı olabılır
mamaya devam edın aynı aralıkta fakat sadece evde yaptıgınız kuru mamayı kullanmayın yuvada kac bebek var bılmıyorum ama çogunu kaybedeceksınız.ulaşılması en kolay ilaç nidazol tabıkı dedıgım gıbı mıkroplazma kolay pes etmez.kısa surede mudahale edın.aldıgınız ılacı kumes ıcındekı tum kuşlara uygulayın çünkü herbırıne ulaşmıştır malesef hastalıkBilgiler için tesekkür ederim. 2 günde bir mama yapıyordum. Hazır mama ve dediğiniz ilaçla baslayalım. Belirtilerini bildiririm.
Yuvada 5 tane yavru kaldı. İşin vicdanı boyutu beni üzdü. İnşallah bu belirttiğiniz yöntemlerle düzelirler.mamaya devam edın aynı aralıkta fakat sadece evde yaptıgınız kuru mamayı kullanmayın yuvada kac bebek var bılmıyorum ama çogunu kaybedeceksınız.ulaşılması en kolay ilaç nidazol tabıkı dedıgım gıbı mıkroplazma kolay pes etmez.kısa surede mudahale edın.aldıgınız ılacı kumes ıcındekı tum kuşlara uygulayın çünkü herbırıne ulaşmıştır malesef hastalık
rica ederim geçmiş olsun tekrardan
Aynı problem bende de var ilk iki gün yavrular durgun bir hal alıyor sonra da ölüyorlar.
Geçmiş olsun.
Tedaviye basladınız mı önlem aldınız mı?
Berkay bey nidazol önermiş kolaylıkla bulanabilir. İnşalah kayıp az olur.Başlayamadım maalesef hem teşhis koyamadım hem de bulunduğum yerden ayrılamıyorum diğer haftasonuna kadar evde bulunan antibiyotiklerle çözüm bulmaya çalışacağım.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:13 -->-> Daha önceki mesaj 18:56 --
şu an yaptığım araştırmada amoksilin etken maddeyi içeren ilaçları kümes hayvanlarında kullanıyorlarmış. Amoksisilin - Amoksisilin ieren ilalar, yan etkileri, nedir
Deneyip bakacağım.
ibrahim bey bu olumsuzlukları yaşamadan malesef bu iş öğrenilmiyor.vicdan sahibi olmayan kuşlara para olarak bakan her kümeste hiç bilinmeyen hastalıklar kol geziyor ama sorun herkesın kümesi pırıl pırıl kimsede hastalık yokYuvada 5 tane yavru kaldı. İşin vicdanı boyutu beni üzdü. İnşallah bu belirttiğiniz yöntemlerle düzelirler.