Nevzat Samet BAYKAL
Paylaşımcı Üye
Kuşlar dün (02.11.2015) ilk yumurtlarını yaptılar. İkinci yumurtalarını da dün (04.11.2015) yaptılar. 06.11.2015 tarihi itibariyle 3. yumurta da geldi. 5. yumurtayı yaptıktan sonra ilan kaldırılacaktır. Düzensiz yatıp da yumurtlarını bozmamaları ve çok sayıda yumurta yaptıkları (geçen kuluçkada 8 yumurta yaptı yavrular yakın zamanda çıksın diye) için yumurtalarını sahte yumurtayla değiştiriyorum. Kuluçkaya yatmadan alırsanız kafes ve yuvalıkla beraber fiyat 140 TL'dir.
01 - Irkı:
02 - Cinsiyeti: Çift
04 - Yaşı: -
05 - Sağlık Durumu: Oldukça iyi.
06 - Bilezik No: Yok
07 - Fiyatı: Çifti 100 TL
08 - Geçerlilik Tarihi: Satılana kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Ankara Eryaman 4. Etap
10 - Gönderilebilecek Mesafe: -
11 - İrtibat Telefonu: Ö.M. ya da konu altına yorum yazarak ulaşınız.
12 - Mail Adresi: -
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: -
14 - Açıklamalar: Çift şu an yavrularına bakıyor. 2 tanesi yeme düştü. Diğerleri de yeme düşecekler. Çiftin fotoğraflarının yanında bu kuluçkadaki yavruların fotoğraflarını da paylaştım ki çıkabilecek yavrular hakkında fikir versin diye. Çifti yavruları yeme düşer düşmez teslim edeceğim. Ayırtıp da almayanlar olduğu için ancak ücreti ödendiğinde ayırma işlemi yapacağım.
Çiftin fotoğrafları

Yavruların Fotoğrafları

01 - Irkı:
02 - Cinsiyeti: Çift
04 - Yaşı: -
05 - Sağlık Durumu: Oldukça iyi.
06 - Bilezik No: Yok
07 - Fiyatı: Çifti 100 TL
08 - Geçerlilik Tarihi: Satılana kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Ankara Eryaman 4. Etap
10 - Gönderilebilecek Mesafe: -
11 - İrtibat Telefonu: Ö.M. ya da konu altına yorum yazarak ulaşınız.
12 - Mail Adresi: -
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: -
14 - Açıklamalar: Çift şu an yavrularına bakıyor. 2 tanesi yeme düştü. Diğerleri de yeme düşecekler. Çiftin fotoğraflarının yanında bu kuluçkadaki yavruların fotoğraflarını da paylaştım ki çıkabilecek yavrular hakkında fikir versin diye. Çifti yavruları yeme düşer düşmez teslim edeceğim. Ayırtıp da almayanlar olduğu için ancak ücreti ödendiğinde ayırma işlemi yapacağım.
Çiftin fotoğrafları

Yavruların Fotoğrafları

Son düzenleme: