Çok tatlılar keşke benimkide banyo yapmak istese![]()
İlk Yıkanma DramıBizimkilerde başta öyleydi korkuyorlar sanırım ama zamanla alışıyorlar ve onlarda biz insanlar gibi banyo yapmak zorunda [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk Yıkanma Dramı![]()
E ilk deneme suya alışmayınca biz soktukHocam yıkanmış gibi değil de yüzmüş gibi sanki [emoji23] , maşallah
Ben de böyle yaptım ve korkuttum hayvanıİlk Yıkanma Dramı![]()
Maşallah demek ki yıkanmak istedikten sonra suluktan da olsa yıkanıyorlarMalum İzmir de yaz erken geliyor bizimkilerde güneşi görünce banyo yapmak istiyor ve suluk savaşları başlıyor [emoji23]
Hiç denemedim ondan sonra yıkamayı inşallah korkmazBen de böyle yaptım ve korkuttum hayvanıŞİmdi yıkanmak istemiyor.Özellikle ağzı gen.ş kaplardan kaçıyor.Önceden çesmeyi açıyodum altında kendi yıkanıyodu şimdi ondan kaçıyor
İnşallah sizin ki korkmaz
Bu da bizden gelsin![]()
TeşekkürlerMaşallah rengi çok güzel
Ahh keske bizimki de kendi yikansa 6 aylik oldu sipa banyoluk taktim yok tabagabsu koydum yesillik vs yok sen misin bunu yapan dedim avuçladım yikadim bi guzelce dalinli suyla tabi kafasina gelmeyecek sekilde oh mis gibi oldu![]()
Yaa sorma bide bizim ki beyaz kiri nasil belli ediyorBizimkiler de sadece cam bardakta yapıyolar.Neler denedim başka birşeye kesinlikle girmiyolar.Bende dediğiniz gibi yapmıştım ama sonu hüsran oldu bıraktım hallerine
Yazın bazen kafeslerinin içinde yıkıyorum o kadar.Onun dışında dokunmuyorum keyifleri bilir
Koksun sıpalar kimse bakmasın yüzlerine
![]()
Yaa sorma bide bizim ki beyaz kiri nasil belli ediyorkendileei yikanmazlarsa boyle eziyet ceke ceke yikanirlar iste mustehak onlara
![]()
olmadı bir de çamaşır suyunda bekletin
Beyazlara iyi gelir
![]()
Ayne bu sloganı da öğrettiniz mi köşeyi dönerseniz![]()
omo ile ilk gunku beyazlar