U Ufuk ALTUN Guest 22 Eki 2013 #1 bütün tüyleri çıkmış olan yavrular halen yuvalıktan çıkmadılar sebebi nedir veya daha erken mi ne zaman çıkarlar ?
bütün tüyleri çıkmış olan yavrular halen yuvalıktan çıkmadılar sebebi nedir veya daha erken mi ne zaman çıkarlar ?
Aytekin DOĞAN Emektar Üye Katılım 21 Şub 2013 Mesajlar 1,125 Tepkime puanı 2 22 Eki 2013 #2 zamanı gelince çıkarlar merak etme 25-30 gün arasında çıkıyorlar zaten onlar çıkmazsa annesi aşağı atar
zamanı gelince çıkarlar merak etme 25-30 gün arasında çıkıyorlar zaten onlar çıkmazsa annesi aşağı atar
C Cem Temiz Guest 22 Eki 2013 #3 evet dostum belgesel de de öyle demişti adam 25 30 gun luk yavru yuvadan cıkmasa doğada annesi onu aşa atar uçmayi ögrensin diye.
evet dostum belgesel de de öyle demişti adam 25 30 gun luk yavru yuvadan cıkmasa doğada annesi onu aşa atar uçmayi ögrensin diye.
ermann Paylaşımcı Üye Katılım 12 Ağu 2013 Mesajlar 437 Tepkime puanı 3 22 Eki 2013 #6 bizimde yavrularımız olsa da yuvadan çıkmasalar
Okan Şenol Onursal Üye Katılım 2 Eki 2013 Mesajlar 2,406 Tepkime puanı 1 22 Eki 2013 #7 ermann' Alıntı: bizimde yavrularımız olsa da yuvadan çıkmasalar Genişletmek için tıkla ... doğru dedin dostum.biz dokuz doğurduk kuşlarda daha tık yok
ermann' Alıntı: bizimde yavrularımız olsa da yuvadan çıkmasalar Genişletmek için tıkla ... doğru dedin dostum.biz dokuz doğurduk kuşlarda daha tık yok