Merhaba arkadaşlar. Daha önce yuvrulu bir çift alacağım üzere bir konu açmış ve bilgilerinize başvurmuştum. Bu gün çifti aldım eve getirdim. Şimdi dişi yuvalıktan çıkmıyor sürekli yuvda. Sizce bu yavrulara bakacağına bir işaretmidir?
Dişi yuvada erkek dışarda bekliyor birazda yem yemişler geleli üç saat olmasına rağmen bana sorunsuz bakacak yavrulara gibi geliyor yinede fikirlerinizi ve görüşlerinizi duymak isterimKorktuğu için de oraya girmiş olabilir. Zamanla anlaşılır, beklemelisiniz
Kontrol ediyorum kursaklar hep dolu ama özellikle küçük yavrularda tam dolu değil çok az dolu ve fazla rahatsız etmek istemiyorum sonuçta üretimhaneden ayrılıp sakin bir ortama geldiler rahatsız olup yavrulara zarar vermesini istemiyorum ama yaklaşık 8 9 saatlik gözlemlerim sonucu yavruları besliyorlar baba çok sık ve fazla yem yiyor aynı zamanda bolca mamada yiyor. Allah'ın izniyle sorun yaşamadan yavruları büyütecekler gibi duruyor şimdilikİnşallah. Sık sık kursak kontrolü yapın. Özellikle küçük yavrular açlığa uzun süre dayanamaz
Eve getireli 8 9 saat oldu beslemese en küçük yavru(1-2 günlük) şimdiye ölürdü diye düşünüyorum haksız mıyım?İnşallah. Sık sık kursak kontrolü yapın. Özellikle küçük yavrular açlığa uzun süre dayanamaz