2 gündür felan yeni dışkısı o attığım fotoğraftaki sıvı dışkıNe zamandır bu durumda? Bir de yeni dışkı ekleyin mümkünse altına bir peçete koyun dışkılasın öyle fotoğrafını çekin.
ayırayım mıNe zamandır bu durumda? Bir de yeni dışkı ekleyin mümkünse altına bir peçete koyun dışkılasın öyle fotoğrafını çekin.
Antibiyotik olarak ne kullanayımAyırıp hemen antibiyotik tedavisine başlayın
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayırın. Selçuk beyin söylediklerinden birine başlayın. Arada haşlanmış patates verin.(tuzsuz ve yağsız haşlanacak)ayırayım mı
Herhangi birini bulursam nasıl kullanayım hocamTetra mezatin , tetracid , megatril , baytril , enrocure hangisini bulursanız artık..
Çeyrek suluga mercimek tanesi kadar 5 günHerhangi birini bulursam nasıl kullanayım hocam
Tamam dır kuşu ayırdım yarın ilacı alıp başlayacağımÇeyrek suluga mercimek tanesi kadar 5 gün
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aspur verin yulaf verin ağzına iki damla sirke verin iç parazitleri yok etsinPuanlık + olarak birşey yapmaya gerek varmı
Hocam ilaç aldım Suluğuna mercimek tanesi kadar kattım. Ama ne yem yiyor ne su içiyor. Birazcık yumurta sarısı 1 tane bebe bisküvisi çok az haşlanmış patates azıcık sıcak su karıştırdım kıvama getirdim içine mercimek tanesinden daha az terra mezatin attım şırıngayla bastım. Suluğundada var . Yerde uyuyor sürekli . İshali çok kötü başka ne yapabilirim.Tetra mezatin , tetracid , megatril , baytril , enrocure hangisini bulursanız artık..