ÇıtırKuşum
Meraklı Üye
Kuşum sürekli kafesten dışarı çıkmak istiyor biz çıkarmayınca da yemleri ağzına doldurup dışarı atıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
Çok yem boşa gidiyorBu sorun çözümsüz benceHaydarda kafesten çıkarılmazsa ters dönüp bekliyor mesela hepsinin bir taktiği var
![]()
Tek kuş için pek önermiyorlar akıllı yemlik bir de memnun kalmayanlarda var..Ablamın kuşuda dişiydi o da hep dışarı atıyordu yemlerini acaba çiftleşme döneminde falan mı sizinki bilemedim ki..Çok yem boşa gidiyorayrıca sürekli yapıyor bunu bir iki kere yapsa tamam. Akıllı yemlik alsam bi işe yarar mı acaba hiç kullanmadım bilmiyorum
Yanında erkek kuşta var ama yine yapıyor anlaşıyorlar da gayetTek kuş için pek önermiyorlar akıllı yemlik bir de memnun kalmayanlarda var..Ablamın kuşuda dişiydi o da hep dışarı atıyordu yemlerini acaba çiftleşme döneminde falan mı sizinki bilemedim ki..
Olabilir deneyebilirsiniz akıllı yemlik ama belkide geçici bir durumdur gözlemlemek lazım erkek atmıyor değil mi yemleriYanında erkek kuşta var ama yine yapıyor anlaşıyorlar da gayet
Erkek yapmıyor bize alışkın değil zaten. Dişi kuşum bize alışkın kesinlikle dışarı çıkmak için yapıyor yeni birşey de değil uzun zamandır yapıyor bunu. Bir sorum daha olacak tek akıllı yemlikten iki kuşta yiyebilir mi aynı anda sığarlar mı yani ? Biri yemeğe indiği zaman diğeride iniyor çünküOlabilir deneyebilirsiniz akıllı yemlik ama belkide geçici bir durumdur gözlemlemek lazım erkek atmıyor değil mi yemleriacaba erkeğim ilgisini mi çekmek istiyor,beslesin istiyordur onu
![]()
büyük oluyorlar genelde akıllı yemlikler, kullanın benceBu yemliği almayı düşünüyorum iki kuş için tek yemlik yeterli olur mu ?
Akıllı yemlik kullanıyorum çok memnunum yemleri elekten geçiyorum akıllı yemliğe koyuyorum o miss kuşun kafesi de hijyenik temiz oluyorBu yemliği almayı düşünüyorum iki kuş için tek yemlik yeterli olur mu ?
kalamar kemiği tutacağı gibi her haldeAkıllı yemlik kullanıyorum çok memnunum yemleri elekten geçiyorum akıllı yemliğe koyuyorum o miss kuşun kafesi de hijyenik temiz oluyorakıllı yemliği ilk kullandığım zaman Lokum eşelemeye çalışıyordu yemleri alta atıyordu sonra yavrucak öğrendi
bir de bana kafes teli dayanmıyor kaç tane tel kırdım
akıllı yemliğin takılan yeri ucu ince olursa daha iyi olur kafes teline zarar vermez
![]()
Yani bilemedim ama tellere zarar verdiği kesin ama çok pratik bir şey yani böylelikle ne kadar yem tükettiğini takip edebiliyorumkalamar kemiği tutacağı gibi her halde![]()
ama ama ama amaYani bilemedim ama tellere zarar verdiği kesin ama çok pratik bir şey yani böylelikle ne kadar yem tükettiğini takip edebiliyorum![]()
Kız konu başlıkları altında hep sohbet ediyoruzama ama ama ama![]()
ben sohbet sandım oyüzden boş yaptımKız konu başlıkları altında hep sohbet ediyoruz![]()
yemliğe üfleyerek kabukdan ayırabilirsiniz ve kabuk olmayanları geri koyarsınız bence okadar kötü değil.Yav bu akıllı yemlik pratik oluyor gerçekten ancak yem sarfiyatı biraz fazla oluyor. Alt tabağa çok döküyorlar yemleri. O tabağa dökülenleri de tekrar ayıklamak icap ediyor. Ben o yüzden yine normal yemliğe döndüm. Hangisi daha iyi bilemedim.
Evet bazen oluyor ama insaniz sonuçta bir günümüz bir günümüze uymuyor aniden çıkmamız gerektiği zaman yavrucak en azından gelene kadar aç kalmaz yaniYav bu akıllı yemlik pratik oluyor gerçekten ancak yem sarfiyatı biraz fazla oluyor. Alt tabağa çok döküyorlar yemleri. O tabağa dökülenleri de tekrar ayıklamak icap ediyor. Ben o yüzden yine normal yemliğe döndüm. Hangisi daha iyi bilemedim.
Yok kötü değil tabi ki fazlasıyla pratik. O alt tablayı ayıklamaya üşeniyorum çoğu zaman sonra da içim acıyor.yemliğe üfleyerek kabukdan ayırabilirsiniz ve kabuk olmayanları geri koyarsınız bence okadar kötü değil.