Yem Kıramıyorlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dejavue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim tabiiki de değil günah. Ayağı kırık olan at mı bu elinle besle :)
Tabi ki şaka yapıyorum.Elle besliyorum bakalım.Dün haşlanmış patates vermiştim yarın tekrar yumurta beyazı vereyim olmazsa.Ölmemeleri için işten bile erken geliyorum düşünün yani :)

Kardeşim tabiiki de değil günah. Ayağı kırık olan at mı bu elinle besle :)
Tabi ki şaka yapıyorum.Elle besliyorum bakalım.Dün haşlanmış patates vermiştim yarın tekrar yumurta beyazı vereyim olmazsa.Ölmemeleri için işten bile erken geliyorum düşünün yani :)

İlginç bir durum. Sizin yanlışınız var. 45 günlük demişsiniz kesinlikle yem yiyebilirler. Kovanın içine falan koymayın sakın. Bence Onlarda Hastalık var ve yem yiyemiyorlar. Kusmaları var mı gözlemleyin. Kafes tabanına Peçete serip Dışkı resimlerini paylaşın. Ayrıca Ağızlarında koku var mı bir bakın.

İlginç bir durum. Sizin yanlışınız var. 45 günlük demişsiniz kesinlikle yem yiyebilirler. Kovanın içine falan koymayın sakın. Bence Onlarda Hastalık var ve yem yiyemiyorlar. Kusmaları var mı gözlemleyin. Kafes tabanına Peçete serip Dışkı resimlerini paylaşın. Ayrıca Ağızlarında koku var mı bir bakın.
Hayır hiçbir sıkıntıları yok.En son yem yiyemedikleri için çok hafif ishal durumu söz konusuydu ama onuda patates ile çözdüm.Şu anda kursaklarına manuel besleme gerçekleştirdiğimde cin gibi oluyorlar ama kursaklarındaki gıda bittiğinde pasifleşiyor ve yem yemeye tenezzül bile etmiyorlar.

Bu arada az önce tekrar kontrol ettim.Yemleri kırabiliyorlar ama içini yemiyorlar.Bu da çok garip değil mi sizce ?Bunu neden yaparlar ?

45 günlük olduklarından emin misiniz ? Eminseniz Hemen Eczaneden Flagyl isimli ilaçtan alıp sularına çeyrek suluğa 6 damla olacak şekilde damlatıp karıştırarak verin. Tedavi 5 gün sürecek.

45 günlük olduklarından emin misiniz ? Eminseniz Hemen Eczaneden Flagyl isimli ilaçtan alıp sularına çeyrek suluğa 6 damla olacak şekilde damlatıp karıştırarak verin. Tedavi 5 gün sürecek.
Öneri için çok teşekkür ederim Selçuk bey ama bu keretalar su bile içmiyorlar.Emin olun ortalama 45 günlükler.Allahtan anneleri ve babaları bakıcı yanlarına koyduğumda 5 yavruyu birden doyurup aynı zamanda yumurtayada yatıyorlar.Maşallah diyelim tekrar.
Öte yandan benimde başıma ilk defa geliyor ama su içmiyorlar dolayısıyla o ilaç bir işe yaramayacaktır.

Geri