Vallahi az önce benim kuşta elime yem kustu yemin içini. 3-4 tane geldi elime. Dikkat ettimde kafes içindeki oyuncakla çok içdış oldu. Sürekli ayrılmıyo ondan sanırım halleniyorama kuş 55 günlük u nasıl bişey anlayamadım
![]()
bu güzel kuşlarımızı yanlız bırakmıycaz en geç 1 yaşında almayı düşünüyorum ben ozamana bekliycez artık![]()
Gün içeresinde 2 3 defa yem kusması oluyor kustuğu yem 1 tane yem çıkıyor ortası delik bi yem
Yem olarak versela lega kullanıyorum
can bey yuvadan henüz çıkmamış bi mubişim var 1 aylık erkek bugünde bi konu açtım hatta onun hakkında az önce alışsın die aldım yuvadan ama bbasınıda çıkardım babasıyla birlikte uçtu + babasından yem istedikten 2 dk sonra kendisi ağız dolusu babasına yedirdi neden olabilir ve normalmi videoda yüklüyorum atıcam
bu konuları pek bilmem Ama siz konu açın forumdakı modlar size yardımcı olur Resim+video eklerseniz en kısa sürede cevap gelicektir
baba biraz sapıtma meyillide yavru çok komik garibime gitti heryer yem olduhala yuvalıkta olduğu için aklıma anneyide doyuruyordur düşüncesi geldi.ama hala yem kırmıyor.
https://youtu.be/_zzcGR0_jjw
bana yazdığınzı bonu ana konu olarak açarsanız daha iyi yardımcı olurlar bilmiyorsanız ben açarım.
hyr biliyorum diğer konumun altında sordum ama levent hocayıda editledim bakıcaktır ayrıyetenmi açayım