syunusemre
Meraklı Üye
Muhabbet kuşum 3.5 aylık yem kusuyor acababdaha mı büyük kur mu yapiyor
3.5 aylık bir kuşta kur yapıp yem kusabilir , sorun yok bundaMuhabbet kuşum 3.5 aylık yem kusuyor acababdaha mı büyük kur mu yapiyor
Öyle konuşmaya çalışıyor ıslık çalarken kurslarından yem getiriyor az ağzında geveleyip bırakıyor yere ama bir kez gördüm yere bıraktığını fakat kursaktan ağzına yem çıkartıp tekrar yuttuğunu birden fazla gordumDetay belirtin dışkı fotoğrafı atın ne yaparken kusuyor anlatın gözlemlerinizi.
normal birsey bu sikinti yok bundaÖyle konuşmaya çalışıyor ıslık çalarken kurslarından yem getiriyor az ağzında geveleyip bırakıyor yere ama bir kez gördüm yere bıraktığını fakat kursaktan ağzına yem çıkartıp tekrar yuttuğunu birden fazla gordum
Kur yapıyor..Öyle konuşmaya çalışıyor ıslık çalarken kurslarından yem getiriyor az ağzında geveleyip bırakıyor yere ama bir kez gördüm yere bıraktığını fakat kursaktan ağzına yem çıkartıp tekrar yuttuğunu birden fazla gordum
Bizden uzaklaşması dan korkuyorumSürekli boşa yem kusması iyi değil kuş strese girer ve kursak mantarı olur. Yanına eş alın ufaklıktan iyi anlaşırlar..